Nuntă mare în familia Exatlon! Unul dintre cei mai râvniți burlaci din competiție s-a căsătorit

Autor: Ana Dinu
Concurentul de la Exatlon s-a casatorit

Nuntă mare în familia Exatlon, sezonul 3. Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai competiției din Republica Dominicană s-a căsătorit!

Surpriză de proporții în familia Exatlon, sezonul 3. Unul dintre cei mai râvniți burlaci care au participat în competiția din Republica Dominicană și-a unit destinul alături de aleasa inimii lui. Imaginile cu proaspeții căsătoriți i-au încântat pe urmăritorii din mediul online, care au rămas uimiți de pasul important pe care tânărul l-a făcut.

Nuntă mare în familia Exatlon! Unul dintre cei mai râvniți burlaci din competiție s-a căsătorit

Mihai Berar a fost concurent în competiția Exatlon, sezonul 3. Tânărul a făcut parte din echipa Războinicilor și s-a dovedit a fi un concurent extrem de puternic în competiția din Republica Dominicană. La acea vreme, Mihai se declara unul dintre cei mai râvniți burlaci care au participat la show-ul fenomen din jungla dominicană.

Ei bine, a venit vremea în care Mihai Berar a renunțat definitiv la burlăcie și și-a unit destinul alături de partenera sa, Sorina, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Evenimentul a fost organizat discret, ne lăsând să iasă la iveală detalii despre ceea ce urma să se întâmple. Cei doi proaspeți căsătoriți și-au surprins urmăritorii din mediul online cu un videoclip postat la secțiunea stories, de pe Instagram, în care cei doi sunt îmbrăcați la patru ace. 

Citeste si: Unde s-a filmat de fapt competitia Survivor Romania 2021. DETALII nestiute pana acum despre cel mai dur reality show din istoria televiziunii

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mihai a ales să poarte în cea mai importantă zi din viața lui un costum gri pe care l-a asortat cu o cămașă albă și o pereche pe pantofi negri, în timp ce, iubita sa, Sorina, a optat pentru o rochie albă cu bretele, simplă, care i-a pus în evidență silueta.

Cei doi s-au prezentat în fața ofițerului stării civile, acolo unde au spus ”DA” pentru totdeauna.

Ceremonia a fost una restrânsă, organizată în aer liber. Se pare că aceștia au optat pentru un eveniment restrâns, la care au participat doar prietenii și familia.

Mihai Berar este în culmea fericirii, fostul concurent de la Exatlon trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața lui.

Citeste si: O fosta concurenta de la „Survivor România 2021” s-a căsătorit cu sufletul ei pereche! Imagini de vis

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.