Nuntă mare în familia lui Adrian Minune! Fiica artistului se căsătorește. Iată cum arată Adriana în ziua cea mare și câți invitați vor fi prezenți la eveniment

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 14 iul 2024, 15:17

Adrian Minune împreună cu copiii lui

Sursa: Instagram Adriana Simionescu

Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, se căsătorește duminică, 14 iulie. Iată cum arată tânăra în ziua cea mare!

Adrian Minune nu mai încape de fericire! Fiica lui cea mică, Adriana, a decis să facă pasul cel mare și se căsătorește duminică, 14 iulie, cu Nicu, alesul inimii sale. Emoțiile și bucuria sunt la cote maxime, mai ales că în această zi, cei doi îndrăgostiți își vor boteza și fetița, pe Noa Zenayda. Iată cum arată Adriana în ziua cea mare.

Citește și: Ianis Hagi și Elena se căsătoresc religios duminică, 14 iulie: Cum arată meniul pentru cei 500 de invitați

Adriana Simionescu se căsătorește

Astăzi, familia lui Adrian Minune se află în centrul atenției, iar motivul este unul extrem de special. Adriana, fiica cea mică a artistului, și partenerul ei își vor jura iubire veșnică, în cadrul unei ceremonii de poveste.

În urmă cu puțin timp, Karmen, sora Adrianei, care este foarte activă în mediul online, a împărtăși cu fanii săi primele imagini cu mireasa zilei, chiar dintr-un salon de înfrumusețare, în timp ce se pregătește pentru ziua cea mare.

Adriana strălucește la propriu. Mireasa fermecătoare a zilei a ales să își facă un coc, peste care și-a pus un voal plin de pietricele și o diademă impresionantă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Mariana Moculescu, dezvăluiri șocante despre viața lui Horia Moculescu! Cum trăia compozitorul: „A trăit mizerabil, nu avea ce mânca. Jocurile de noroc au fost marele lui viciu.”

Câți invitați vor fi prezenți la nunta Adrianei Simionescu

Adriana și partenerul ei vor avea parte de o petrecere pe cinste duminică, 14 iulie, iar alături de ei se vor distra 1000 de invitați.

Citește și: Momentul în care Adi Minune a plecat cu portbagajul plin de bani de la o cântare: „Îmi dădea câte o bancnotă de 10.000” Unde a câștigat artistul cei mai mulți bani

Nașii Adrianei și ai lui Nicu sunt sora ei, Karmen, și soțul acesteia, Bogdan, iar printre invitați se numără cele mai mari nume din showbizul românesc. La nunta fiicei lui Adi Minune vor cânta Tzancă Uraganu, Florin Salam, Cocoș de la Călărași, Luis Gabriel etc.