Nunta mare in familia lui Culita Sterp! Una dintre surorile sale s-a casatorit cu alesul inimii sale! Iata cum au fost surprinsi fratii Sterp intr-o fotografie de familie si ce mesaj emotionant le-a transmis Culita mirilor!

Autor: D.I.
Actualizat: 19 nov 2020, 07:30

Culita Sterp are o viata destul de tumultoasa insa cand vine vorba de familie, lasa totul si se alatura celor mai dragi persoane.

Culita Sterp a facut furori printre cocurente atunci cand a intrat in casa "Puterea dragostei". Fetele au fost extrem de incantate de aparitia lui Culita Sterp in casa iubirii, cu exceptia Siminei, care a refuzat sa creada ca acesta are deja statut de concurent. Galant, Culita Sterp a salutat si a pupat toate fetele, chiar si pe Simina care initial nu s-a aflat printre fete.


De departe cea mai incantata a fost Simona, care a uitat de tot cand l-a zarit pe noul concurent.

Pe de alta parte, baietii au privit din cealalta casa intrarea lui Culita si au fost extrem de surprinsi sa il vada pe noul lor posibil rival in lupta pentru fetele indragite.

Desi intrase in casa "Puerea dragostei" dornic sa isi intalneasca jumatatea mult visata, Culita nu a reusit sa se apropie decat de Simona, care i-a atras atentia si care si-a dorit enorm sa faca un cuplu cu el, chiar si dupa incheierea emisiunii.

Insa nu s-a concretizat nimic intre cei doi.

Citeste si: Mariana, dezvaluiri incredibile despre Andreea! "Vorbea cu un baiat..." Iata cum a reactionat Andreea dupa ce a fost acuzata ca a vorbit la telefon cu un barbat din afara emisiunii!



Desi in ultima vreme, Culita Sterp se dedica trup si suflet carierei sale si este mai mereu plecat de acasa.
Cand vine vorba de familia sa si de evenimentele importante ale persoanelor dragi, Culita revine in sanul familiei. Asa s-a intamplat recent, cand sora lui, Ileana, s-a casatorit, iar el nu avea cum sa lipseasca de la marele eveniment.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mary, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", isi doreste sa devina MAMA! "Doamne, cat de frumos este..." Iata cum a reactionat tanara cand si-a vazut iubitul cu un bebelus in brate!

"Casă de piatră surioara mea frumoasă Ileana și cumnatul meu care de acum e ca fratele meu, Daniel! Să vă iubiți și să vă respectați toată viața!", a scris Culita pe contul lui de socializare.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.