Nuntă mare în familia Sterp! Ce reacție a avut mama Geta când a aflat că fiul cel mic se însoară

Author: Laura Macovei
Actualizat: 02 nov 2023, 15:57

Nuntă mare în familia Sterp! Ce reacție a avut mama Geta când a aflat că fiul cel mic se însoară

Sursa: Iancu Sterp FB/ Instagram

Iancu Sterp a cerut-o în căsătorie pe Denisa Coțolan după meciul din gala RXF. Momentul emoționant a stârnit un val de aprecieri în mediul online, dar cea mai emoționată a fost de departe mama Geta.

Momentul mult așteptat de familia Sterp a devenit realitate. Iancu Sterp și-a cerut iubita în căsătorie, iar mama Geta a fost de-a dreptul emoționată. 

Ce reacție a avut mama Geta când a aflat că fiul cel mic se însoară

Fiul cel mic din familia Sterp, Iancu, a cerut-o de nevastă pe Denisa Coțolan imediat după meciul din gala RXF. 

Deși a pierdut lupta contra lui George Zănoagă, Iancu Sterp a câștigat inima Denisei.

Citește și: Gestul care i-a revoltat pe fani. Geta Sterp vorbește la telefon și apoi servește produse clienților, fără să schimbe mănușile

Momentul emoționant a fost transmis live, iar comentariile nu au încetat să curgă. La finalul meciului, Iancu Sterp a luat microfonul, iar declarația sa de dragoste i-a emoționat pe cei din jur, dar în special pe aleasa inimii sale, Denisa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Acesta a mărturisit că, deși a pierdut meciul, a câștigat-o pe femeia vieții lui, Denisa Coțolan. Emoționată, frumoasa șatenă a pășit în ring, acolo unde Iancu o aștepta cu inelul de logodnă.

Cea mai emoționată a fost de departe mama Geta, la aflarea veștii că fiul său cel mic se însoară. Aceasta a reacționat cu multe inimioare la un story de pe Instagram.

Ileana Sterp, emoționată până la lacrimi de gestul fratelui ei

La meciul din gala RXF a participat aproape toată familia vedetei, astfel că după momentul emoționant, pe scenă au urcat mama Geta, Ileana Sterp, dar și Culiță. 

Ileana Sterp a fost extrem de emoționată și a postat un mesaj înduioșător pe rețelele sociale: 

Felicitări, dragii mei.

  N-am cuvinte. Îmi pare super rău că a pierdut Iancu lupta, dar sunt foarte fericită pentru el și pentru Denisa. Îi iubesc mult de tot. E doar un meci, cineva trebuia să piardă, din păcate acela a fost Iancu, dar sunt singură că asta îl va ambiționa și mai mult ca să fie mai bun pe viitor,” a scris aceasta la secțiunea instastory.

Citește și: Clipe emoționante pentru Iancu Sterp în ringul de luptă: „A câștigat cel mai important lucru pentru el”. Întreg momentul s-a terminat cu o cerere în căsătorie

Iancu Sterp și George Zănoagă au fost cfei care s-au duelat în cadrul galei RXF, care a avut loc pe data de 1 noiembrie. George Zănoagă este cel care a ieșit învingător.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.