Nunta mare in imparatia vrajitoarelor. Morena, nepoata Mariei Campina, si-a gasit alesul

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 18:05

Sa vedeti ce farmece s-au etalat in rochiile fastuoase. Imaginile, filmate in exclusivitate de Stirile Kanal D, sunt absolut savuroase!

Frumosi din cale-afara, mirii au avut parte de o nunta cum nu s-a mai vazut. Distractia a inceput inca din timpul zilei, cand toate rudele s-au adunat la curte. Bogatia a fost la ea acasa, dar traditiile, la care Sultana tine atat de mult, au avut locul lor de cinste!

Bunica miresei, insasi regina magiei albe, Maria Campina, a tinut sa le dea mirilor pilde de viata!La asa petrecere, regele Salam a fost chemat sa-i distreze pe nuntasi! Florin Salam s-a comportat ca un adevarat profesionist si i-a ridicat pe toti in picioare.

Zeci de invitati de seama au fost serviti cu bucate alese. Morena a atras toate privirile. Imbracata cu o rochie alba ca laptele, pietruita din cap pana in picioare, mireasa a fost de-o frumusete rara.  Au ajutat-o si diamantele de la colierul impresionant pe care il purta la gat, cerceii, bratara, dar si diadema- toate batute in pietre pretioase.

Este evident ca mama soacra se mandreste cu nora ei! Invitatele au defilat in tinute ravasitoare, cum numai la palatul lui Suleyman mai vedeai: perle si pietre pretioase vedeai chiar si pe unghii, iar diamantele si bijuteriile

orbitoare au impodobit rochiile facute special pentru aceasta nunta.

Sultana, fiica Mariei Campina, a purtat o rochie crem, extrem de eleganta, cu broderie din perle.
Si Selena, fiica Sultanei, si-a pus in evidenta silueta de fotomodel cu o rochie auriu cu rosu, de la care nu au lipsit, bineinteles, bijuteriile.

Frumoase, dar si naturale au fost nuntasele!Nu aveai cum sa nu o remarci pe nasa.

Blonda, cu un corp perfect si imbracata intr-o rochie rosie din paiete, nasa a facut senzatie la nunta Morenei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa acest moment, toti nuntasii s-au indreptat catre biserica.

Pe miri, i-a asteptat o limuzina de lux alba, asa cum se practic la nuntile imparatesti. Si, desi mireasa a avut ceva dificultati la urcare, Morena s-a simtit ca o printesa.

Adevarata petrecere s-a tinut la un restaurant de cinci stele. Sute de invitati au venit din toata tara pentru marea nunta. Nu au fost primiti pe ritmuri de manele, insa, ci pe acorduri de arii de opera.

Aici a fost adevarata defilare de moda. Nuntasele s-au intrecut in alte rochii de gala de ziceai ca erau scoase din cele mai mari reviste de moda.

Soacra mare a purtat o rochie de un albastru electrizant, lunga cu un decolteu generos, cu aplicatii stralucioare, demna de statutul pe care l-a avut.

Soacra mica s-a schimbat intr-o rochie neagra, foarte fina si stralucitoare. Fiica Sultanei le putea face cu usurinta concurenta fotomodelelor.

Rochia cu insertii maro transformat-o in printesa serii.

Nasa s-a schimbat intr-o rochie si mai sexy decat cea rosie: una neagra, tot din paiete cu un decolteu de infarct.
Sultana s-a intrecut pe ea insasi. S-a schimbat intr-o rochie crem stralucitoare, demna de o regina. S-a dansat, s-a mancat si s-a dansat pana in zori.