Nuntă mare în Istanbul! Celebra actriță Alina Boz, care a jucat în serialul Furtună pe Bosfor, se va căsători sâmbătă, 2 decembrie cu alesul inimii sale

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 nov 2023, 10:27

Alina Boz, o actrita apreciata in Turcia

Sursa: Instagram Alina Boz

Îndrăgita actriță Alina Boz și logodnicul ei, Umut Evirgen! Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți cu doar câteva zile înainte de marele eveniment al vieții lor!

Alina Boz are doar 25 de ani și cu toate acestea se numără deja printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. Frumoasa actriță a acumulat un deceniu de activitate pe platourile de filmare, deoarece a început să joace încă din perioada adolescenței și s-a remarcat rapid datorită talentului desăvârșit și a carismei sale deosebite. Publicul din România a cunoscut-o pe talentata actriță încă din anul 2015 când a jucat în serialul Furtună pe Bosfor, în rolul Hazal Gürpınar, ce i-a adus primul succes răsunător din carieră.

Alina Boz și logodnicul ei, Umut Evirgen! Cununia civilă a cuplului va avea loc în Istanbul

Alina Boz s-a născut pe 14 iunie 1998, în Moscova, Rusia. Aceasta are origini turcești din partea tatălui ei și rădăcini rusești din partea mamei. Bunicii săi din partea tatălui ei se numărau printre minoritatea turcă din Bulgaria și apoi au emigrat în Turcia. Alina Boz avea doar șapte ani când familia ei s-a mutat în Turcia datorită noului loc de muncă al tatălui ei.

Acolo a învățat limba turcă și a urmat școala primară. După absolvirea liceului de privat de aviație Gökjet, ambițioasa tânără a decis să se îndrepte către actorie, deoarece visa încă din copilărie să devină o actriță celebră. Alina a început să urmeze cursuri de teatru și de dans încă din timpul liceului, iar la vârsta majoratului a fost admisă la Facultatea de Teatru din cadrul Universității de Stat din Istanbul.

În anul 2013, Alina Boz avea doar 15 ani și a fost selectată la primul ei casting, în distribuția serialului Cesur Hemşire, în care a jucat un rol secundar care a însemnat și primul pas către carieră de succes de astăzi. Telespectatorii din România au cunoscut-o încă din 2015, când a jucat rolul principal Hazal în serialul Furtună pe Bosfor, iar în anul 2017 a revenit la Kanal D în producția Patria mea ești tu, în care a avut un rol episodic, Prințesă Anastasia Romanova.

Citește și: Alina Boz, din ”Furtună pe Bosfor”, revine pe micul ecran. Iată în ce producție va juca carismatica actriță

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dacă pe plan profesional norocul i-a surâs mereu și a avut succes cu rolurile sale, pe plan personal, Alina Boz nu a avut parte de aceeași reușită deoarece a trecut prin câteva dezamăgiri sentimentale care i-au pricinuit multă tristețe, însă de fiecare dată a revenit și mai puternică și mai ambițioasă și a continuat să

se dedice trup și suflet carierei sale. Anul acesta presa turcă a scris că actriță Alina Boz trăiește o frumoasă poveste de iubire cu faimosul regizor Umut Evirgen. Deși cârcotașii susțineau că relația lor nu va fi una de durata, cei doi îndrăgostiți s-au logodit în Paris și au deci să își unească destinele în luna decembrie.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, Alina Boz și regizorul Umut Evirgen se vor căsători sâmbătă, 2 decembrie 2023, în Istanbul.

Cununia civilă va avea loc într-un cadru mai restrâns, unde vor fi prezenți circa 90 de invitați, iar petrecerea se va desfășura într-unul dintre cluburile deținute de celebrul regizor. Cu doar câteva zile înainte de nuntă, celebra actrița Alina Boz a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini romantice, în care ea și viitorul ei soț au fost surprinși în ipostaze tandre.

Citește și: Alina Boz, Hazal din "Furtuna pe Bosfor", noua Meryem Uzerli a Turciei! Ce crezi, seamana cele doua actrite?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.