Nuntă mare în Istanbul! Una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia s-a căsătorit! Iată cele mai frumoase imagini de la fericitul eveniment!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 mar 2022, 18:09
Foto(5)

Celebra actrița Demet Evgar s-a căsătorit recent cu alesul inimii sale, un renumit om de afaceri din Istanbul.

Demet Evgar se numără printre cele mai apreciate și adulate actrițe din Turcia. Deși are doar 41 de ani, a reușit în cele aproape două decenii de activitate să cucerească publicul cu rolurile ei magistral interpretate în seriale și filme de excepție care i-au adus mari succese și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. De curând, talentată actrița s-a căsătorit cu alesul inimii sale, un celebru om de afaceri.

Nuntă mare în Istanbul! Una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia s-a căsătorit

Demet Evgar s-a născut în anul 1980, în Manisa, într-o familie de mari actori cu origini albaneze. Părinții săi, Levent și Bingul Evgar, doi actori talentați și renumiți, i-au descoperit încă din copilărie talentul nativ și pasiunea pentru actorie și i-au îndrumat pașii fiicei lor către acest mirific domeniu, iar în prezent frumoasă Demet are o carieră strălucită, făcându-și părinții foarte mândri.

Citeste si: Vara nunților în Istanbul! Patru cupluri de actori și cântăreți celebri se vor căsători în această vară, spre marea încântare a publicului!

În anul 2000, Demet Evgar a absolvit cu brio Facultatea de Teatru, în cadrul Universitaii din Istanbu și a devenit actrița cu drepturi de pline. Această începuse să joace în piese de teatru încă de la vârstă de 17 ani, într-un grup de actori amatori din Manisa.

Treptat a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru și mai mult decât atât, în anul 2010 a primit și „Premiul pentru actrița anului” în cadrul celei de-a 8-a ediție a premiilor de teatru din 2010. Însă nu s-a limitat doar la a juca în piese de teatru ci a început să joace și în seriale și filme de excepție, care de asemenea i-au adus mari succese.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dincolo de platourile de filmare, Demet s-a căsătorit de curând cu bărbatul visurilor sale, un reumit om de afaceri din Turcia, Levent Babataş, după o relație de șase ani. Potrivit viatacuaromadecafea.com, martorii cuplului au fost, pentru mireasă, prietenele din copilărie, Duygu Acar și Selen Öztürk, iar pentru mire, Özlem Oğuz și Yeşim Koçak, dintre cei mai apropiați prieteni ai lui.

La fericitul eveniment al cununiei au participat doar rudele mirilor.

Însă cei doi miri au decis că la vara să organizeze o nuntă grandioasă, cu mulți invitați, prieteni și colegi de breaslă. Mai mult decât atât, în presă din Turcia au apărut recent informații precum că frumoasă actrița ar fi și însărcinată. Însă rămâne de văzut dacă se vor confirmă în viitorul apropiat.
Actrița Demet Edgar a devenit de curând și Ambasador al Bunăvoinței UN Women, Entitatea Națiunilor Unite pentru egalitatea de gen și emanciparea femeilor.

Citeste si: Nunta anului in Turcia! O actriță superbă și un faimos cântăreț s-au căsătorit într-un cadru de basm! Iată ce rochie atipică a purtat mireasa!