Nuntă mare în showbiz! Ruby a făcut pasul cel mare? Primele imagini cu ea în rochia de mireasă!

Author: Marina Ionescu
Ruby s-a căsătorit

Zi importantă pentru showbizul românesc! Ruby, pe numele său real Ana Claudia Grigore, s-a căsătorit cu aleasul inimii sale!  

Ruby a făcut pasul cel mare? Clipul video cu celebra artistă îmbrăcată în rochie de mirească i-a lăsat uimiți pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. 

Primele imagini cu Ruby în rochia de mireasă

Ruby a surprins pe toată lumea pe contul său de socializare, în urmă cu doar câteva minute, după ce a apărut într-un clip video de doar câteva secunde îmbrăcată în rochia de mireasă.

Frumoasa brunetă a ținut încă de la bun început să-și anunțe fanii că a spus ”Da”, iar acum noi stăm și ne întrebăm, să fie vorba chiar despre o căsătorie în adevăratul sens al cuvântului sau vedeta pregătește un nou proiect muzical, iar aceasta este tema clipului?

Aceasta a ales o ținută extrem de sexy care să-i scoată în evidență trupul foarte bine lucrat, cu părul coafat așa cum ne-a obișnuit, un buchet de flori albe în mână și cu voalul nelipsit acoperindu-i capul, Ruby a stins lumina tuturor.

Fanii acesteia din mediul online i-au urat imediat toate cele bune și i-au mărturisit că îi stă minunat în alb.

„Felicitări si casă de piatră 🍾🥂”, „Casă de piatră si căsnicie binecuvantata!”, „Unde este Mirele cu cine te-ai Mărita? Zici da dar cu cine??”, „Felicitări! Casă de piatră iubire, înțelegere, respect, încredere și fidelitate”, au fost doar câteva din comentariile internauților.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

DA!💍🤍

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

A post shared by RUBY 🖖🏾👸🏾 (@rubyishot) on

A spus sau nu „DA”?

Ulterior, cântăreața a postat la story un alt video în care apărea mirele, care nu era iubitul ei. Cel mai probabil este vorba despre un dansator din trupa sa sau un actor, asta însemnând că Ruby a filmat un nou videoclip pentru una din piesele sale!

Ruby și partenerul ei, Adrian, au o frumoasă poveste de iubire de mai bine de șapte ani, iar cei doi se înțeleg extrem de bine