Nuntă mare la "Puterea dragostei"! Simina și Alex Zănoagă s-au căsătorit! Imagini de la ceremonie

Autor: A.I.
Actualizat: 10 ian 2020, 15:06

Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei s-au căsătorit! Avem primele imagini de la Starea Civilă

Alex Zănoagă și Simina s-au cununat astăzi civil!

Ceremonia a avut loc la Starea Civilă Sector 1, martori la eveniment fiind fosta concurentă de la "Puterea dragostei" Raluca Munte și fratele lui Alex Zănoagă, George. 

Raju, cel care este și nașul lor și al bebelușului care se va naște în aprilie, Raluca Munte, Simona, Mary și Robert, Ana Lintaru, Thalida și Alex Bobicioiu au participat și ei la ceremonie.

Citeste si: Raluca Munte, ipostaze inedite alaturi de Simina si Alex Zanoaga, chiar inainte de cununia civila! Iata cum au fost surprinsi cei doi miri, pana sa rosteasca marele "DA"!

Parcă mai emoționat ca niciodată, Alex Zănoagă abia a putut să rostească ”Da”, însă Simina a fost mereu cu zâmbetul pe buze.

Din când în când își atingea burtica, parcă pentru a-i transmite băiețelului pe care-l poartă în pântec, cât de fericită e, potrivit wowbiz.ro

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Primii invitați au ajuns deja la Starea Civilă în jurul orei 12:00. Ana Maria Lintaru, Raluca și Thalida s-au așezat pe o bancă la soare și au așteptat cu nerăbdarea sosirea mirilor. 

Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei fac nunta la Timișoara

Simina și Alex Zănoagă au devenit azi soț și soție în fața legii, însă nunta o vor face în vară.

”Nunta și botezul vor fi în vară, la Timișoara, orașul de unde este originară viitoarea mireasă. De altfel, bruneta chiar le-a răspuns unor fani care o întrebau când va ajunge în orașul de pe Bega că o va face curând.  ”O să vin la Timișoara ca să degust meniul pentru botez și nuntă”,  a spus Simina, care după ce s-a întors de la Puterea Dragostei s-a mutat în casa lui Alex Zănoagă, iubitul ei.

Petrecerea pentru cununia civilă va avea loc în această seară, de la ora 18:00, la un ballroom din zona Pajura.

Nunta va fi în august!

Simina se căsătorește  și religios anul acesta cu iubitul ei, Alex Zănoagă, cu care așteaptă și un copil. Simina a oferit data nunții, într-un vlog cu Raluca Munte.

"Data nunții este 21 august, dar vom face cununia civilă în ianuarie, nu știu exact în ce dată", a spus Simina în vlogul cu Raluca.

"Am 16 săptămâni jumate. Mi-am dorit băiat și eu și Alex și Dumnezeu a vrut ca dorința noastră să se îndeplinească, așa că avem băiat. Numele băiețelului este Dominic, ales de sora mea, iar Alex a ales un nume de sfânt, George, la fel cum îl cheamă și pe fratele lui", a dezvăluit Simina.

 

Sursa foto, video: Wowbiz

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.