Nuntă transformată în tragedie, în Botoșani. O femeie a decedat după ce fiica ei a intrat cu mașina într-o râpă

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 22 iul 2024, 13:46

Accident rutier la Baisa, județul Botoșani

Sursa: Facebook: ISU Botoșani

Un eveniment tragic a avut loc duminică seara în Botoșani, când o nuntă s-a transformat într-o tragedie pe drumul spre casă.

În localitatea Baisa, județul Botoșani, o femeie de 78 de ani și-a pierdut viața după ce fiica ei, aflată la volan, a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat într-o râpă, notează observatornews.ro.

Citește și: Accident mortal pe DN1! Doi oameni au decedat pe loc, iar alte trei au fost transportate la spital

Nunta s-a transformat în tragedie în drumul spre casă

În vehicul se aflau și alte două femei și o minoră de 13 ani, care au suferit răni în urma accidentului.

Citește și: Destin crunt pentru o fetiță de doar trei ani: A murit după ce mașina condusă de mama ei s-a izbit de un cap de pod

Potrivit sursei menționate anterior, cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce autoturismul în care se aflau a fost implicat în accidentul rutier pe DE58.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani a anunțat că la locul incidentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare și un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă SMURD.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

De asemenea, două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță au fost solicitate pentru ajutor. Pompierii au găsit autoturismul răsturnat în afara părții carosabile și au scos cele cinci victime, printre care și un minor, pentru a le preda echipajelor medicale.

O femeie în vârstă de 78 de ani și-a pierdut viața

Pe drumul spre spital, mama șoferiței, în vârstă de 78 de ani, a suferit un stop cardio-respirator din cauza rănilor grave și, în ciuda eforturilor medicilor, nu a putut fi salvată.

Citește și: Iasmina Deloiu, o tânără de 17 ani, și-a pierdut viața în timp ce circula cu motorul pe DN28: Tânără și-a luat atestatul pentru motor în luna aprilie a acestui an

„De la fața locului au fost luate cinci victime, toate de sex feminin. Din păcate, pentru femeia de 78 de ani s-a declarat decesul, survenit ca urmare a unui stop cardio-respirator cauzat de traumatisme severe suferite în urma accidentului”, a confirmat un medic al SAJ Botoșani și citat de observatornews.ro.

Celelalte victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte ale accidentului.