Nunti de poveste, cheltuieli imparatesti! Romii din Timisoara au facut o nunta cum nu s-a mai vazut

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:25

Numai in povesti ati mai vazut sa se aminteasca de asemenea nunti!

Primul cuplu de insuratei a luat ochii tuturor cu trena spectaculoasa a miresei. Nici mai mult nici mai putin de 10 metri. Unde mai pui ca a fost toata incrustata cu diamante si pietre pretioase, iar numele celor doi miri "trona" cu mandrie chiar in mijlocul trenei.

 

La doar 19 ani, Anca si David s-au simtiti ca doi printi: si-au etalat tinutele sclipitioare prin tot orasul, dintr-o caleasca trasa de cai de rasa.

 

Sa nu credeti ca plimbarea cu trasura a fost una lipsita de provocari. Trena miresei a fost atent supraveghetea de o multime de persoane, aproape mai ceva decat mireasa.

 

Sa nu credeti ca doar ei merita! Ca sa-si vada si fiul si fiica stabiliti la casa lor in aceeasi zi, unul dintre cei mai instariti rromi din zona Banatului a organizat nunta dubla.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Asa ca celalalt cuplu a stralucit la fel de puternic ca si primul. Slavitza si Shaban nu s-au lasat mai prejos.

Rochia miresei a fost cea care, din nou, a furat privirile tuturor.

 

Si cum un astfel de eveniment nu costa deloc putin, eforturile au fost considerabile atat din partea organizatorilor, cat si a nuntasilor.

 

Nici dedicatiile muzicale nu au fost mai ieftine, caci artistii nu s-au lasat convinsi decat de teancuri de bancnote generoase. Bulibasa a cheltuit o intreaga avere pe nunta celor doi copii, dar dupa ce a tras linie s-a convins ca merita.