Nunțile, reluate din această vară! Invitații ar putea fi testați înainte de eveniment

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 24 iul 2022, 15:20
Nunțile vor putea fi reluate la vară, dar cu prezența unei asistente medicale!
Sursa: PixaBay

Autorităţile au anunţat că de la 1 iunie organizarea nunţilor ar putea fi posibilă, însă cu ceva condiţii. Iată care sunt acestea!

Zeci de mii de cupluri așteaptă vești cu privire la organizarea nunților. Pandemia a oprit evenimentele, dar restricțiile s-ar putea relaxa în perioada imediat următoare.

Citeste si: Când vor avea loc Untold și Neversea? Florin Cîțu a făcut anunțul mult așteptat de tineri

Nunți cu asistente medicale la intrare

Până la sfârşitul pandemiei, la orice nuntă ar putea fi nevoie de o asistentă medicală, care să testeze invitaţii.

Asta dacă nu sunt vaccinaţi. Organizatorii de nunţi au bagat deja în oferte preţuri pentru kit-urile de testare.

Prezența la eveniment va fi condiționată de un test Covid-19 negativ sau de dovada vaccinării. Specialiștii sunt de părere că ambele variante alese de către participanții la evenimente vor încuraja atât campania de vaccinare, cât și afacerile cu teste antigen, potrivit Spynews.

Citeste si: Câți bani vor primi tinerii care se căsătoresc în 2021 de la stat

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Dacă până anul trecut aveam două hostesse drăguţe la intrare, acum vom avea două asistente medicale. Dacă calculăm 250.000 de cupluri ori 80 de invitaţi în medie, sunt 20 de milioane de invitaţii la nuntă în anul acesta. Este un număr uriaş de persoane care în următoarele 4 luni ar apela fie la vaccinare, fie la testare.", a spus Alin Caraman, președintele Asociației furnizorilor din industria nunților.

Peste 250.000 de nunți au fost puse în așteptare încă din anul 2020, iar cuplurile așteaptă cu nerăbdare să își unească destinele în fața familiei și prietenilor. 

Citeste si: Renunțăm la masca de protecție?! Premierul Florin Cîțu a dat cea mai bună veste

Organizatorii de nunți sau chiar mirii ar putea să facă teste rapide invitaților

"Propunerea industriei a fost să avem aceste evenimente încă din 15 mai. Sperăm ca ceea ce premierul a spus să se confirme de la 1 iunie pentru cei care s-au vaccinat, pentru cei care au trecut prin boală și pentru cei care sunt dispuși să își facă teste. Organizatorii din domeniul nunților suntem deschiși să ne ocupăm de aceste teste chiar la intrarea în cadrul evenimentului. Asociația este foarte implicată în ținerea cursului cu mirii care au în acest sezon programată nuntă.

Vorbim de 200 de mii de cupluri care așteaptă să își facă nuntă și care sunt foarte deschiși să aibă nuntă în aceste condiții', spune Alin Caraman, președintele Asociației furnizorilor din industria nunților.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.