Nur Fettahoglu, sultana Mahidevran din Suleyman Magnificul face nunta mare!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:24

Interpreta gratioasei sultane Mahidevran din Suleyman Magnificul se casatoreste cu logdnicul ei, omul de afaceri Levent Veziroglu.

Cei doi au o relatie de la sfarsitul lui 2012, insa abia in primavara acestui an au iesit in public ca un cuplu. Levent a cerut-o in casatorie la cateva luni dupa ce a cunoscut-o pe frumoasa Nur, iar aceasta a acceptat. Actrita a publicat pe Instagram o fotografie cu inelul de logodna, o frumoasa bijuterie cu o piatra pretioasa solitara.

Acum, cei doi se pregatesc de nunta, insa evenimentul va avea loc la inceputul lunii mai, anul viitor dupa ce actrita va termina de filmat ultimul sezon din Suleyman Magnificul.

Levent Veziroglu, in varsta de 46 de ani, este unul dintre cei mai apreciati oameni de afaceri din Turcia, un barbat frumos si destept, cu masterat la Washigton si stagii la Banca Mondiala.

Cei doi s-au afisat impreuna pentru prima data la deschiderea unui club. Localul in discutie se numeste GQ Bar si este cea mai noua “jucarie” a lui Levent. O jucarie de fite, in care afaceristul a investit nu mai putin de 4,5 milioane de dolari.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.