Nurgul Yesilcay, aparitie de senzatie pe coperta revistei "Be Style", in Turcia! Iata in ce ipostaze a pozat celebra actrita

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2017, 16:50

Mai sexy ca oricand, aceasta a fost un model de feminitate si stil.

Actrita Nurgul Yesilcay, este o amatoare a revistelor de moda si stil. Aceasta a pozat de-a lungul timpului pentru nenumarate publicatii de gen si a facut furori printre fanii sai infocati.
De curand, actrita a aparut pe coperta revistei "Be Style", unde a pozat in ipostaze ce i-au pus in evidenta feminitatea si silueta de invidiat. Aceasta a imbracat tinute sexy, rafinate, care i-au pus in valoare spiritul feminin si trasaturile tipice unei turcoaice.

„Expresia exacta a feminitatii: Nurgul Yesilcay! Nurgul este ca intotdeauna, dulce si puternica. Ori de cate ori o vad, o gasesc mai puternica fata de intalnirea precedenta. Oricum, in privinta modului de trai si a munci, are o atitudine neschimbata. Tara noastra are nevoie de femei precum Nurgul Yesilcay. Mame precum Nurgul Yeşilcay gandesc ca ea este un model foarte bun in acest sens."

(Buket Baydar, "Bestyle Magazin"; sursa: "Viata cu aroma de cafea")

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”