Nurgül Yeşilçay, apariție spectaculoasă într-un nou proiect de senzație! Îndrăgita actriță va juca pentru prima dată rolul unei polițiste într-un serial de acțiune!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 feb 2022, 13:56
video Foto(5)

Este pentru prima dată când celebra Nurgül Yeşilçay va juca rolul unei polististe. Iată cât de bine îi stă în această nouă ipostază!

Anii au zburat rapid însă Nurgül Yeşilçay continuă să fie la fel de frumoasă și își surprinde în continuare publicul cu aparițiile sale uluitoare în proiecte din ce în ce mai ambițioase. Publicul din România a cunoscut-o pe talentata actrița încă din anul 2014, când a jucat în serialul Dragoste și pedeapsa, alături de celebrul actor Murat Yildirim, apoi aceasta a reapărut în producția Furtună pe Bosfor, în anul 2015, în serialul Kosem în anul 2017 și ulterior în productia Gulperi, în anul 2019. 

Nurgül Yeşilçay, apariție spectaculoasă în noul ei proiect!

Nurgül Yeşilçay are vârsta de 45 de ani, însă timpul pare să nu trecut peste chipul ei, deoarece această arată uluitor, în ciuda faptului că este și o mămică devotată fiului ei, care e deja un adolescent rebel. Dincolo de platourile de filmare, Nurgül Yeşilçay își exercită rolul de mama însă trăiește și o frumoasă poveste de iubire de trei ani, alături de iubitul ei, Necati Kocabay, un cunoscut producător de film, care i-a devenit și logodnic între timp.

Încă din toamna anului trecut, celebra actrița Nurgül Yeşilçay a început pregătirile pentru un nou proiect, un serial polițist, în care va juca rolul unui comisar de succes, un rol dificil pe care nu l-a mai experimentat până acum și pe care l-a privit că o mare provocare pentru cariera sa.

Citeste si: Nurgül Yeșilçay, transformare fizica incredibila! Celebra actrita nu mai are deloc silueta perfecta din tinerete! Iata cat de mult s-a ingrasat!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit viatacuaromadecafea.com, serialul de acțiune, Son Nefesime Kadar (Până la ultima respirație), va debuta pe micile ecrane din Turcia, miercuri, 23 februarie 2022 și este așteptat cu nerăbdare de către telespectatori. Frumoasa actrița va juca rolul unei polițiste, pe nume Mihri, despre care a declarat că este o femeie puternică, așa cum este și ea în realitate de altfel.

Tocmai de aceea Nurgül a spus că adoră acest nou personaj pe care îl va interpreta în serialul Son Nefesime Kadar și speră să cucerească publicul și de această dată.

Alături de Nurgül Yeşilçay mai fac parte din distribuție actorii: Emre Kınay și Ertan Șaban, Begüm Birgören, Rojda Demirer, İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey, Baran Bölükbaşı, Elif Ceren Balıkçı și Taha Baran Özbek.

Citeste si: Nurgul Yasilcay, accidentare cu urmări vizibile pe chip în timpul filmărilor pentru noul ei proiect! Ce a pățit celebra actriță și cum arată acum!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.