Nurgul Yesilcay, Gulseren din "Furtuna pe Bosfor", prinsa pe strada in timpul loviturii de stat din Turcia! Actrita a filmat cu telefonul mobil niste imagini incredibile

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:10

Nurgul Yesilcay, actrita care o interpreteaza pe Gulseren din "Furtuna pe Bosfor", a trait o serie de momente incredibile.

Vedeta a fost surpinsa in plina strada in timpul tentativei de lovitura de stat din Turcia. Nurgul Yesilcay se afla in masina, in mijlocul manifestantilor, a scos telefonul mobil si a filmat atmosfera din strada.

"Istoria se repeta, atmosfera este de nedescris", a scris ea pe Instagram, unde a postat clipul realizat. Iata imaginile:

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A video posted by Nurgul Yesilcay (@nurgulyesilcayy) on

 

Tentativa de lovitura de stat din Turcia pare sa fi esuat sambata dimineata, in contextul in care mii de oameni au iesit pe strazi pentru a sustine Administratia Recep Tayyip Erdogan, care pretinde ca detine controlul "in mare parte".

Recep Tayyip Erdogan a sosit sambata in zori la Istanbul si a amenintat ca cei implicati in tentativa de lovitura de stat vor plati "un pret mare" pentru acest "act de tradare", relateaza Reuters.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.