Nurgul Yesilcay, Gulseren din "Furtuna pe Bosfor", se iubeste cu sosia lui Johnny Depp! Uite cum arata actualul iubit al actritei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 aug 2021, 04:25

Nurgul Yesilcay si-a gasit iubirea in persoana lui Tolga Karacelik, un tanar in varsta de 35 de ani cu o cariera promitatoare de regizor.

Nurgul si Tolga sunt doi rasfatati ai presei din Turcia si aparitiile lor sunt un adevarat spectacol. Cei doi sunt vanati constant de catre paparazzi chiar si in vacante. Intr-o escapada a celor doi in Italia, jurnalistii au fost pe urmele lor si i-au surprins in ipostaze tandre.



Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe

Nurgul Yesilcay o poti urmari incepand cu 22 februarie in "Furtuna pe Bosfor", luni si marti de la ora 20:00, numai la Kanal D!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.