Nurgul Yesilcay: "Imi doresc o persoana de incredere!". Actrita a facut dezvaluiri senzationale despre viata sa personala! Iata ce fel de barbat isi doreste aceasta

Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 23:04

Celebra actrita a facut cateva marturisiri pentru revista "BeStyle".

Dupa despartirea de actorul Cem Ozer, Nurgul Yesilcay confirma ca nu exista nimeni in viata ei si ca isi doreste un barbat pe care sa se poata baza. Dupa sase ani de casatorie cu Cem Ozer, Nurgul Yesilcay a decis sa isi creasca singura fiul, Osman Nejat Ozer, in varsta de 13 ani.

"In prezent nu este nimeni in viata mea, nici nu imi doresc.

Am obosit si poate imi este teama sa am incredere in cineva! Acum ma ocup de baietelul meu si merg la filmari. Imi doresc in viitor pe cineva care sa ma sprijine, pe care sa ma pot baza!", a spus actrita.


Nurgul Yesilcay a vorbit despre obiceiurile sale zilnice: "In fiecare zi ascult acelasi radio, in fiecare dimineata imi beau cafeaua si ma uit pe Twitter.
Sunt o persoana stabila, nu-mi plac schimbarile! Prefer ca unele lucruri sa ramana stabile in viata mea!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Imi place sa lucrez alaturi de actori cu care am mai jucat!", a
spus actrita.

"Ma gandesc ca oamenii ar trebui sa stie ca au nevoie sa ramana singuri cu ei insusi. Bineinteles si eu ies cu prietenii, ma distrez insa am nevoie si de intimidate, sa raman cu mine insami. Daca nu esti fericit cu tine insuti si nu petreci timp cu tine,  atunci este o problema!", a spus vedeta.


 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.