Nurgul Yesilcay (Sultana Kosem), ceruta din nou in casatorie, la 43 de ani! Iata ce moment special i-a pregatit logodnicul ei!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(7)

Nurgul Yesilcay traieste o frumaosa poveste de dragoste alaturi de producatorul Necati Kocabay.

Nurgul Yesilcay declara ca in 2018 a gasit dragostea vietii ei si se referea la producatorul Necati Kocabay.

Nurgul Yesilcay are un fiu de 13 ani, din casatoria cu actorul Cem Ozer, pe nume Osman Nejat.

Celebra actrita marturisea recent ca fiul ei si Necati Kocabay se inteleg foarte bine. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Necati Kocabay o insoteste mereu pe Nurgul Yesilcay in vizitele acesteia la Osman Nejat care studiaza la Londra.

De curand, Nurgul Yesilcay a acordat un interviu de senzatie, revistei "BeStyle", unde a povestit cum a fost ceruta in casatorie, de Necati Kocabay.

"Intr-o dimineata, eram acasa, a deschis playlistul pregatit pentru mine. Ascultam si ne continuam, intr-un mod normal, rutina cu cafeaua de dimineata etc.

Deodata începe o melodie. Aaaa! Vocea lui! Mi-a compus mie o melodie! Tineti-va bine sa auziți cum e cantecul: <<Trebuie sa te mariți cu mine! Toata viața, eu iti voi încalzi picioarele! Eu voi toca ceapa! Nu te voi face sa plangi niciodata! Te voi face mereu sa razi. Te voi imbratisa strans de tot! Trebuie sa te măriți cu mine!>> A fost un moment foarte romantic! Dragostea mea!"
, a marturisit actrita.
(sursa: Instagram; viatacuaromadecafea.com)

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.