NURGUL YESILCAY (Sultana KOSEM), “prizonieră” două zile, la Palatul Topkapi din Istanbul! Iata cum s-a pregatit celebra actrita pentru cel mai dificil rol din cariera sa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 oct 2017, 15:34

Nurgul Yesilcay, actrita care da viata sultanei Kosem din serialul omonim difuzat la Kanal D in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, este una dintre cele mai apreciate din Turcia, propunerile de roluri in productii fabuloase neintarziind sa apara.

Astfel, inainte de a accepta oferta producatorilor de a juca in cel de-al doilea sezon al serialului “Kosem”, Nurgul Yesilcay a vizitat Palatul Topkapi impreuna cu Metin Akdulger, cel care il interpreteaza pe fiul Sultanei Kosem, Murad al IV-lea. Vreme de doua zile, vedetele au facut turul Palatului, au imbracat hainele specifice acelei perioade si au fost introdusi in atmosfera de catre un istoric care le-a stat in permanenta la dispozitie cu informatii.

Citeste si: Sultana AYSE din serialul "KOSEM", colega lui BURAK OZCIVIT in filmul "Kardesim Benim 2"! Iata cat de talentata este frumoasa actrita aflata la inceput de cariera! Vezi in ce productii de succes a mai jucat!

“Fara sa <tragem cu ochiul> la poze, la filmulete din care sa ne facem o idee cum arata Palatul Topkapi, am vizitat impreuna cu Metin si un istoric palatul vreme de doua zile.

Cred ca ne-a ajutat foarte mult acest lucru pentru ca ne-am transpus total in pielea personajelor pe care le interpretam in cel de-al doilea sezon al serialului <Kosem>. Ne-am minunat in fata grandorii si elegantei decorurilor pe care le-am vazut acolo”, a povestit Nurgul Yesilcay.

Pe Nurgul Yesilcay o puteti urmari in serialul “Kosem”, difuzat in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D!