Nurgul Yesilcay (Sultana Kosem) si-a intalnit marea dragoste! Iata cine este misteriosul barbat care i-a furat inima celebrei actrite!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 aug 2018, 16:01
video Foto(5)

Nurgul Yesilcay traieste cea mai frumoasa perioada a vietii sale.

Dupa mariajul ratat cu celebrul actor Cem Ozer, caruia i-a daruit un fiu, Nurgul Yesilcay s-a dedicat trup si suflet cresterii copilului, dar si carierei sale. Frumoasa actrita a declarat in repetate randuri ca isi doreste enorm sa intalneasca marea dragoste si are sufletul deschis catre o noua relatie, insa ritmul alert in care a lucrat pe platourile de filmare nu i-a permis sa isi vada si de viata personala.


Necati Kocabay este producator si CEO la TR 40 33 Productions. Este o personalitate marcanta a cinematografiei in Turcia. Acesta a postat ieri pe Instagram o imagine care vorbeste de la sine, Nurgül Yesilcay i-a raspuns printr-un comentariu "Dragostea mea".


Nurgul Yesilcay se pregateste  sa revina pe micul ecran in serialul "Gülperi", pentru care se pare ca pregateste o schimbare spectaculoasa de look.
(sursa: haberturk.com; viata cu aroma de cafea)

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.