Nurgül Yeșilçay, transformare fizica incredibila! Celebra actrita nu mai are deloc silueta perfecta din tinerete! Iata cat de mult s-a ingrasat!

Author: Ana Filip
Actualizat: 25 ian 2022, 17:38
Foto(6)

Nurgül Yeșilçay este catalogata drept una dintre cele mai frumoase si apreciate actrite din Turcia, cu o cariera stralucita.

Chiar daca anii au zburat si varsta a inceput sa i se reflecte pe chip si corp, Nurgül Yeșilçay nu se sfieste deloc sa se afiseze in public imbracata sumar. In aceasta vara, indragita actrita a fost suprinsa de paparazzi pe o plaja exclusivista din Bodrum, in costum de baie. Nurgul Yesilcay nu mai are silueta perfecta din tinerete, insa si-a pastrat aceleasi trasaturi superbe ale chipului. Insa cu toate acestea celebra actrita va ramane un etalon de frumusete si carisma pentru toate generatiile viitoare de actrite.

Nurgül Yeșilçay, transformare fizica incredibila!

Actrita renumita in lumea intreaga si mama devotata, Nurgul Yesilcay, in varsta de 44 de ani, este una dintre cele mai indragite actrite atat in Turcia, cat si peste hotare. Publicul din Romania a cunoscut-o pe frumoasa actrita cu multi ani in urma, de pe vremea cand a jucat in serialul "Dragoste si pedeapsa", difuzat la Kanal D, apoi in alte productii de exceptie precum: "Furtuna pe Bosfor", "Kosem" si "Gulperi", care au ramas cu siguranta in inimile telespectatorilor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Timpul insa si-a pus amprenta si pe chipul si corpul celebrei actrite, in ciuda faptului ca aceasta a facut mereu sport si a avut un stil de viata echilibrat. La inceputul acestei veri, Nurgul si-a uluit fanii din mediul virtual cu o schimbare de look neasteptata. Aceasta si-a vopsit parul blond din cauza rolului pe care urmeaza sa-l interpreteze in viitorul ei proiect de televiziune.

Insa surprizele nu s-au oprit aici, deoarece celebra actrita a continuat sa suprinda.

Citeste si: Nurgul Yesilcay, protagonista din serialul "Gulperi", aparitie sexy, la bratul logodnicului ei! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti!

Spre finalul sezonului estival, Nurgul Yesilcay, a fost fotografiata de paparazzi pe o plaja din Bodrum, in costum de baie. Actrita a uluit pe toata lumea cu formele sale mult prea rotunjite, semn ca aceasta a luat cateva kilograme in plus si nu mai are aceeasi silueta perfecta ca-n tinerete.

Insa cu toate acestea, Nurgul nu s-a sfiit sa se afiseze in costum de baie cu multa nonsalanta si incredere de sine.

Citeste si: Nurgul Yesilcay ("Gulperi"), in rochie de mireasa! Si-a ales deja tinuta pentru nunta cu celebrul producator Necati Kocabay? Iata in ce ipostaze inedite a fost surprinsa celebra actrita, alaturi de surorile sale!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.