Nursema este dezamăgită de soțul ei. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Bianca Vidoi

Nursema este foarte dezamăgită de ceea ce face soțul ei

Sursa: Kanal D

Episodul 60 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D joi, 6 iunie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “O dragoste” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul de azi:

Ce se întâmplă în episodul 60 al serialului “O dragoste”?

În episodul anterior, Nursema a decis să divorțeze de soțul ei, deoarece acestuia îi era rușine de faptul că este o femeie modestă și conservatoare, cu valori importante.

Ulterior, Umut s-a gândit mai bine la ceea ce s-a întâmplat și a considerat că soția sa abia aștepta să facă ceva greșit pentru a îi oferi o șansă lui Ruzgar.

Pentru a se convinge că acesta este planul lui Nursema, Umut îi urmărește pe amândoi și îi vede mergând împreună la restaurant, deși lucrurile nu sunt ceea ce par, cina fiind una de afaceri. Nursema a decis să meargă după el și să îi explice situația, și îl găsește în pat cu o tipă, pe care tocmai a întâlnit-o în club. 

Giray încearcă din suflet să își ascundă sentimentele pentru Doga, iar de partea lui are mai multe persoane, precum Sonmez, care își pune în minte să îi cupleze pe Giray și pe Doga, fără să știe că ei se cunosc. Cu toate acestea, Giray a fost întrebat de Ruzgar dacă vrea să o cunoască pe nepoata lui Sonmez, iar acesta a refuzat, spunând că nu se află în căutarea unei relații serioase.

Un eveniment tragic are loc în partea finală a episodului, deoarece Gorkem merge cu Fatih la club și se îmbată, iar după doar câteva ore, mama fetei moare. Cu toate acestea, Gorkem nu a putut merge să o vadă pe mama ei pentru ultima dată, deoarece era mahmură, ceea ce a deschis noi probleme. 

Mai jos puteți urmări promo-ul episodului al 60-lea al serialului vostru preferat “O dragoste”:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Urmărește online live serialul subtitrat “O dragoste” numai pe Kanal D

Postul de televiziune Kanal D își dorește ca telespectatorii să aibă parte de cele mai bune seriale turcești, astfel au făcut senzație cu serialul „O dragoste”, ce poate fi urmărit de marți până vineri, începând cu ora 20:00. În atenția telespectatorilor este adusă o frumoasă, dar complicată, poveste de dragoste între doi tineri ce vin din medii diferite.

Doga are 20 de ani și se îndrăgostește de Fatih, ce este un bărbat educat, carismatic și provine dintr-o familie conservatoare. Deși sentimentele dintre cei doi încep să se dezvolte, probleme încep să apară atunci când Doga află că este însărcinată. Deși aceasta este o surpriză pentru cei doi, nu era pasul pe care și-l doreau în acest moment în relația lor.

Citește și: BARIŞ KILIÇ, actorul din serialul “O dragoste”, mândru de rolul care i-a adus un public fidel și în România! “Dincolo de diferențe, există empatia și puterea iubirii”

Din acest moment încep să fie discutate valorile și principiile generațiilor, iar cum familia bărbatului este conservatoare, faptul că cei doi nu sunt căsătoriți înainte să aibă un copil devine subiectul principal de discuție. Kivicim este mama fetei, iar aceasta își dorește ca fiica ei să fie independentă și să se susțină singură și consideră că sarcina aceasta îi va distruge viitorul. Acesta este motivul pentru care decide să se ocupe de această problemă singură, astfel încât lucrurile să iasă așa cum își doresc, însă se va întâmpla acest lucru sau va câștiga mica familie a lui Doga și Fatih?

În distribuția serialului „O dragoste” se numără actori cu renume din alte seriale apreciate de către români, precum Evrim Alasya, cunoscută pentru rolurile din serialele „Suleyman magnificul”, „Gunes” sau „Destăinuiri”, Barış Kılıç din „Prețul fericirii”, Baris Kilic, ce a jucat în seriale celebre precum „Prețul fericirii”, „Valea lupilor” sau „Feriha”. Sıla Türkoğlu este actrița ce dă viață personajului principal feminim al serialului, în timp ce Dogukan Gungor, este actorul ce joacă rolul principal masculin.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?