Nursema, în culmea fericirii! Aflați motivul în această seară, de la 20:00, într-un nou episod din serialul „O dragoste”, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste” evenimente neașteptate se vor derula în viețile membrilor familiilor Unal și Arslan, care vor capta atenția privitorului odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D.

Nursema este în culmea fericirii, după ce ea și Umut au decis să se căsătorească. Nursema așteptă cu nerăbdare ca tânărul de care s-a îndrăgostit să vină să o pețească de la părinții săi, aceștia incuviințând această uniune.

Nursema, în culmea fericirii

Kîvîlcîm și Omer trăiesc momente fericite împreună, în vreme ce Doga vrea să divorțeze, după ce a aflat că soțul său o înșeală cu Aylin.

Fatih va primi o vizită neașteptată din partea fostului logodnic al lui Aylin care amenință că va face publice dovezile că acesta are o relație extraconjugală.

Citește și: Kayhan, pus la punct de Omer. În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu toate că a făcut o înțelegere cu Omer, Kayhan va șoca familiile Unal și Arslan, atunci când apare în fața acestora, alături de Leman.

Ce veste uluitoare va oferi Kayhan familiilor Unal și Arslan și, cum va reacționa Omer atunci când află că fostul soț al lui Kîvîlcîm nu a respectat înțelegerea lor, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”6, difuzat numai la Kanal D.

Citește și: Omer si Kîvîlcîm, în impas! Nu ratați un nou episod din serialul „O dragoste” azi, de la ora 20:00, la Kanal D

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.