Nursema, răzbunare uluitoare. În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D

Autor: Diana Tilă
video Foto(7)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “O dragoste”.

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, Sonmez este îngrijorată de soarta fiicei sale mai mici, după ce a surprins-o pe Alev în compania lui Abdullah.

Citește și: Cine este și câți ani are Sevim Erdogan, care dă viață personajului Leman în serialul „O dragoste”! Iată cum arată celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Nursema, răzbunare uluitoare

Sonmez bănuiește că între cei doi se înfiripă o relație, iar femeia se teme că fiica sa cea mică va face o greșeală uriașă dacă va consimți acest lucru. Alev, cu toate că nu este sigură de traiectoria pe care o va lua “relația” cu Abdullah, își asigura mama că nu are motive de îngrijorare în ceea ce o privește.

Nursema își dorește ca toți cei care i-au provocat suferință să fie pedepsiți și este hotărâtă să nu-și ierte nici familia, care a împins-o într-o căsnicie nedorită. Nursema nu își poate ierta mama, care a “scăpat” de ea, cu proxima ocazie, fără să țină cont de ceea ce simte și își dorește fiica sa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Pe de altă parte, Nursema continuă, discret, să afle dacă Umut o mai iubește, dar o întâmplare nefericită face că lucrurile să nu fie așa cum se aștepta tânăra. În urma acestui eveniment, Nursema ia o decizie radicală și, mai mult, tânăra urmează să-i facă să plătească, pe toți cei implicați în dramele pe care le-a trăit în ultima vreme. Modalitatea prin care se va răzbuna Nursema întrece orice imaginație.

Citește și: Müjde Uzman, actrița care dă viață personajului Alev în serialul turcesc „O dragoste”, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Care este modalitatea prin care Nursema se va răzbuna pe Ibrahim, pe familia acestuia și, mai ales pe propria familie, pentru momentele teribile prin care tânăra a fost nevoită să treacă, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.

Începând de săptămâna viitoare, serialul ”O dragoste” poate fi urmărit în fiecare zi, de marți până vineri, de la ora 20:00, numai la Kanal D.