Nursema, vis împlinit. În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D

Autor: Diana Tilă
video Foto(5)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “O dragoste”.

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, Abdullah “condamnă” comportamentul fiului său, în ceea ce privește viața de familie.

Citește și: Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație alături de cea mai importantă persoană din viața sa

Nursema, vis împlinit

Abdullah nu este de acord cu acțiunile fiului său, după ce l-a surprins pe acesta alături de Aylin, și îl avertizează că Doga ar fi îndreptățită să divorțeze de el, din cauza comportamentului deviant al acestuia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Faith încearcă să îndrepte greșeala de a începe o relație extraconjugală, însă Aylin nu se lasă până când nu pune “mâna” pe membrul familiei Unal.

Nursema trăiește momente unice. Tânăra este extrem de fericită pentru că urmează a-și uni destinul cu bărbatul de care s-a îndrăgostit, Umut.

Citește și: Serkan Tınmaz, care joacă rolul Umut din serialul „O dragoste”, transformare spectaculoasă! Iată cum arăta talentatul actor în urmă cu un deceniu, când a debutat pe platourile de filmare

Ce se va întâmpla atunci când în relația dintre Fatih și Aylin intervine Alev, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D