Nutu Camataru a fost eliberat din Penitenciarul Jilava

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 16:45

Ion Balint, cunoscut drept Nutu Camataru, a fost eliberat, joi dimineata, din Penitenciarul Jilava, dupa ce a ispasit restul din pedeapsa de sase ani de inchisoare primita in dosarul in care a fost judecat alaturi de fratele lui, Vasile Balint, pentru proxenetism, camatarie si trafic de persoane.

Nutu Camataru le-a spus jurnalistilor care il aşteptau la iesirea din Penitenciarul Jilava ca sunt locuri libere la arest, "a ll inclusive"," mai are cateva cazari", informeaza Mediafax." Din cauza voastra am ajuns eu aici si fratele meu sta in lanturi in Germania tot din cauza voastra", le-a spus Nutu Camataru jurnalistilor. Intrebat ce va face cand va ajunge acasa, Nutu Camataru a spus ca se duce sa isi vada copiii si prietenii.
El a adaugat ca va merge la un post de televiziune pentru a face declaratii:" Acum nu mai am nimic de pierdut".

Nutu Camataru s-a predat in 14 mai, la arestul Politiei Capitalei, dupa ce in 11 mai fusese condamnat la sase ani de inchisoare cu executare intr-un dosar in care a fost judecat alaturi de fratele lui, Vasile Balint, cunoscut drept Sile Camataru pentru fapte de violenta, proxenetism, camatarie si trafic de persoane.
El mai avea de executat un rest de pedeapsa de aproximativ 40 de zile. Dupa ce a fost incarcerat, Nutu Camataru a depus la Tribunalul Bucuresti o contestatie la executare, cerand sa fie pus in libertate intrucat a executat deja mai bine de sase ani de inchisoare. Cererea acestuia a fost respinsa de instanta.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.