Nutu Camataru a primit o noua lovitura! Va ramane dupa gratii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:01

Tocmai cind se credea pe cai mari, scapat definitiv de puscarie, Nutu Camataru a primit o noua lovitura.

Orice ar fi facut Nutu Camataru sa nu mai vada puscaria. A venit azi la Tribunalul Bucuresti bine dispus. Ba chiar le-a spus judecatorilor ca nu este suparat pe politisti si nici pe cei care l-au condamnat. Ar renunta la orice pretentie si plingere. La tribunal a venit si fiul lui Sile.Sa-si sustina unchiul.

Nutu Camataru a contestat executarea pedepsei. Avocatii sai spun ca a stat in puscarie mai mult decat ar fi trebuit.
Si, surprinzator, acelasi lucru l-a sustinut si procurorul. Judecatorii insa, au avut alte calcule. Nu-l lasa liber. In zilele urmatoare isi vor motiva decizia, care a fost deja contestata de avocat.Nici situatia fratelui, Sile Camataru, nu este una roz.

Aflat in Germania unde a fost capturat de autoritati, se stie ca Sile este doftoricit. Pe numele sau adevarat Vasile Balint, Sile Camataru urmeaza sa fie adus in tara zilele urmatoare.
Si el a contestat executarea, iar pe 29 mai are termen in proces.

Fratii Camataru au fost condamnati definitiv acum o saptamana la pedepse de sase, respectiv 13 ani. In cazul lui Nutu, care a executat aproximativ sase ani, ar mai fi ramas de facut o luna de puscarie. Conform calculelor judecatorilor, Sile ar mai avea de executat peste 5 ani.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.