A spus “da”! O actrita celebra din serialul "Dragoste si secrete", ceruta in casatorie chiar de ziua ei! Cine este cel care i-a furat inima cunoscutei vedete

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 07 aug 2020, 17:39
video Foto(6)

Zehra Yilmaz, alias Tugce, din serialul fenomen "Dragoste si secrete", a implinit ieri 26 de ani si a avut parte de o mare surpriza.

Pe malul marii, printre lumanari, cu flori, intr-un cadru de vis, desprins parca din filmele americane, tanara actrita a fost ceruta in casatorie.

"Marry Me!"  (n.r. Casatoreste-te cu mine!) erau cuvintele scrise cu litere mari, luminoase, pe care iubitul actritei, Cem Belevi, un indragit cantaret si actor din Turcia, in varsta de 33 de ani, i le-a scris iubitei sale.

Citeste si: "Dragoste si secrete" actori: distributie completa

Cei doi indragostiti sunt impreuna de trei ani si nu rateaza niciun moment de a-si face declaratii de iubire, inlcusiv pe retelele sociale.

Tanara actrita a acceptat si au sarbatorit atat logodna, cat si ziua de nastere pe un yaht, alaturi de prieteni, printre care si indragitii Ozgu Kaya, Sevda din serial, si iubitul acesteia Burak Serdal Sanal, cel care il interpreteaza pe Pilot.

Citeste si: "Dragoste si secrete" live: cum poti urmari serialul online

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

          

Zehra Yilmaz a devenit cunoscuta cu rolul Rana, in 2016, din serialul Bodrum Masali. A urmat cursurile Universitatii Marmara si cursurile de actorie ale Cüneyt Sayın Acting. In "Dragoste si secrete" o interpreteaza pe Tugce, prietena tradatoare a Sevdei, cea care “vinde” increderea prietenei sale pentru a-si ajuta mama.

Cum evolueaza tanara actrita in rolul din "Dragoste si secrete", aflati urmarind un nou episod astazi, incepand cu ora 20.00,

la Kanal D.

Citeste si: Ali și Sevda se căsătoresc, azi, în ”Dragoste și secrete”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.