O ACTRITA de la Hollywood a fost PARASITA de logodincul ei, iar ea REFUZA sa accepte despartirea. NICI NUNTA nu a ANULAT-O

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:17

Un an de zile, atat a durat logodna unui cuplu celebru de la Hollywood pana sa isi spuna "adio" definitiv.

 Miley Cyrus si Liam Hemsworth s-au despartit dupa ce actorul a luat decizia de a nu mai forma un cuplu cu tanara actrita. Se pare ca motivul ar fi fost dorinta lui Miley de a fi mereu in centrul atentiei.

O sursa apropiata lui Liam a dezvaluit ca acesta se saturase sa fie mereu in lumina reflectoarelor si sa nu aiba pic de intimitate din cauza ca logodnica lui isi dorea sa fie mereu subiect de stire.
Relatia lor se degradase foarte mult de la logodna si nu erau pregatiti pentru pasul cel mare, mai ales ca sunt foarte tineri. Parintii lui Liam au fost mereu constienti ca aceasta relatie nu va merge si ca nu vor sfarsi casatorindu-se, tocmai pentru ca sunt foarte tineri.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/liam-ea49edabea1919ed14b886b1c5ac6ff8.jpgSe pare ca actorul s-ar fi saturat si de dorinta lui Miley de a face mereu schimbari in viata ei.
Daca el a cunoscut o tanara cu parul lung si blond, Miley a ajuns sa arate acum ca un baietoi. S-a tuns foarte scurt si se imbraca in stilul rock&roll, plus tatuajele care s-au inmultit de la o luna la alta. Liam o vroia mai feminine, asa cum era inainte, a declarat o sursa.


Se pare ca Miley Cyrus este in faza de negare.
Ea nu accepta despartirea si spera ca Liam va reveni in bratele ei si isi vor continua planurile de nunta. Insa el nici nu vrea sa auda, isi doreste sa mearga mai departe, fara ea.