O adolescenta, cat pe ce sa cada in capcana intinsa chiar de catre iubitul ei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:11

In aceasta editie a emisiunii "Ochii din umbra" Ernest a prezentat cazul Irinei, o adolescenta credula si dornica de a face bani, care este pe cale sa cada in capcana intinsa chiar de catre persoanele in care avea cea mai mare incredere.

Aurel si Loredana Vlaicu sunt parintii Irinei, o adolescenta in varsta de 18 ani, care se afla in pragul examenului de bacalaureat. Irina are o relatie cu Valentin, un tanar care nu inspira incredere parintilor fetei.

Chiar daca tanarul a aparut in viata Irinei in urma cu 2 luni, parintii adolescentei au observat schimbari majore de comportament ale fiicei lor, si vor sa preintampine orice influenta negativa a acestuia asupra Irinei.


Sotii Vlaicu apeleaza la echipa emisiunii pentru a afla cu ce se ocupa Valentin si ce planuri de viitor are acesta cu Irina.

Investigatiile vor scoate la iveala lucruri greu de crezut, atat pentru sotii Vlaicu, cat si pentru Irina. In realitate, Valentin este implicat intr-o "afacere" cu un cetatean strain si racoleaza tinere, mintindu-le ca le ofera contracte de dans, in Dubai. Irina, care si-a pus toata increderea in iubitul sau, ajunge sa fure bani de la parinti si sa ii minta, crezand ca va pleca in Dubai, ca dansatoare, asa cum i-a promis Valentin.


Ce decizie au luat parintii Irinei cand au aflat ce planuri de viitor ascunde fiica lor si cum a reactionat adolescenta cand a aflat ca Valentin doar a profitat de naivitatea ei, pentru afaceri necurate, aflati din materialul de mai jos:
##VIDEO112021##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.