O adolescentă de 14 ani a fost spulberată de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni, în Satu Mare

Author: Alina Petre
Actualizat: 11 aug 2023, 04:30

O adolescentă de 14 ani a fost spulberată de o mașină

Sursa: presasm.ro

O adolescentă de 14 ani a fost lovită de o mașină în această dimineață, chiar pe trecerea de pietoni, în Satu Mare.

Un accident grav s-a produs vineri dimineața, în Satu Mare. O elevă care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni a fost lovită în plin de un autoturism.

Citește și: Accident grav în Capitală! O maşină a căzut în lac de pe Podul Floreasca. Ce s-a întâmplat cu oamenii din autoturism

O adolescentă de 14 ani a fost spulberată de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni, în Satu Mare

Adolescenta de 14 ani a fost lovită de mașină în drumul spre școală. În urma impactului, copila a fost rănită și transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Accidentul a avut loc în această dimineață pe Drumul Odoreului, din Satu Mare. Din primele informații, la volanul mașinii se afla o femeie de 30 de ani care nu a vazut-o la timp pe copilă.

Șoferița fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Femeia nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

 O maşină a căzut în lac de pe Podul Floreasca

Un alt accident grav de circulație s-a produs în această dimineață în Capitală. O mașină în care se aflau două persoane a dărâmat gardul de beton și a căzut în lac, de pe Podul Floreasca.

Accidentul a avut loc în jurul orei 7. Din fericire, cele două persoane din autoturism au reușit să se salveze la timp și au fost găsite în exteriorul mașinii. Acestea au fost transportați de urgență la Spitalul Floreasca pentru investigații medicale de specialitate.

„La caz au fost identificate 2 victime, în exteriorul autoturismului, cărora li s-a acordat primul ajutor.  Ulterior au fost transportate la Spitalul Floreasca”,   a transmis ISU Bucureşti Ilfov.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului de circulație.

Citește și: Românca ucisă de un șofer beat, în Italia, a fost condusă pe ultimul drum. 500 de persoane i-au fost alături la slujba de înmormântare

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.