O adolescentă de 14 ani a murit după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Capitală

Autor: Alina Petre
Actualizat: 29 mai 2023, 03:05

O adolescentă a murit, după ce a căzut de la balcon 

O adolescentă de 14 ani a murit după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Capitală. Ce ipoteze iau în calcul anchetatorii.

O adolescentă de 14 ani a murit după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Capitală. Tragedia a avut loc duminică noapte, pe strada Anghelache Ivan, din sectorul 5 al Capitalei.

Fata locuia împreună cu familia într-un apartament aflat la etajul 3 din București. Matorii au declarat că au auzit o bubuitură, iar când au ieșit să vadă ce s-a întâmplat, au găsit-o pe fată inconștientă, pe trotuarul din fața blocului.

Citeste si: Ce a postat iubitul tinerei după ce aceasta a murit în zborul pe care i l-a făcut cadou

O adolescentă de 14 ani a murit după ce a căzut de la etaj

Din primele informații, se pare că adolescenta de 14 ani era singură în casă în momentul în care a căzut.

La fața locului au ajuns imediat medicii de la SMURD, care au găsit-o pe fată în stop cardiorespirator, așa că au început manevrele de resuscitare. 

Tânăra a fost găsită în stop cardiorespirator, iar salvatorii SMURD au început manevrele de resuscitare, dar după mai bine de o oră s-a declarat decesul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Toată familia e în stare de șoc pentru că, din câte se știe, fata nu avea vreun motiv să își pună capăt zilelor, iar potrivit surselor judiciare, mama fetei a zis că discutase cu ea la telefon înainte de tragedie și părea totul normal.  

Ce ipoteze iau în calcul anchetatorii

Criminaliștii iau în considerare și varianta în care copila ar fi alunecat din greșeală, dar și varianta în care adoleșcenta și-a pus capăt zilelor.

„În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei", se arata in comunicatul emis de Politia Capitalei.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzelor morții.

Cea mai plauzibilă, spun surse din anchetă, ar fi varianta sinuciderii, dar oamenii legii nu ar exclude nici varianta în care copila, într-o clipă de neatenție, ar fi alunecat și a cazut în gol.

Polițiștii fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactivate cauzele și împrejurările prin care s-a produs tragedia.

Citeste si: Copilul peste care a căzut o coloană decorativă în Primăria Capitalei a fost externat