O adolescentă de 16 ani şi-a ucis bunica cu mai multe lovituri de cuţit, după o ceartă, în Italia: "Ea m-a lovit prima. Apoi am folosit cuțitul"

Autor: Diana Tilă

O adolescentă de 16 ani şi-a ucis bunica cu mai multe lovituri de cuţit

Clipe de coșmar pentru o familie din Italia! O copilă de 16 ani și-a înjunghiat mortal bunica.

O tânără de numai 16 ani din Paestum, localitate din provincia Salerno (Campania), și-a ucis bunica de 76 de ani înjunghiind-o.

Citeste si: Cine a ucis-o pe femeia din Mehedinți, găsită în pădure. Vecinii spun că practica cea mai veche meserie din lume, îndemnată chiar de iubit: „Maşini după maşini, ea captura tot”

O adolescentă de 16 ani şi-a ucis bunica cu mai multe lovituri de cuţit, după o ceartă, în Italia. „Ea m-a lovit prima”

O ceartă în familie s-a transformat într-o adevărată dramă pentru o familie din Italia. Adolescenta de 16 ani și-a înjunghiat mortal bunica cu mai multe lovituri de cuțit.

Tragicul incident a avut loc în luni seara, 7 noiembrie, iar polițiștii continuă cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate.

Minora le-a mărturisit polițiștilor că bunica a lovit-o prima cu cuţitul, iar ea a încercat doar să se apere, scrie  Corriere della Sera.

Într-adevăr, adolescentul a suferit mai multe tăieturi la braț și a primit îngrijiri medicale la spitalul Eboli înainte de a fi transferat la închisoarea pentru minori din Nisida. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Un mort din Vaslui a lipsit de la propria înmormântare. Cum s-a întâmplat, deși oamenii au pregătit tot ceea ce trebuia

Din păcate, bătrâna nu a supraviețuit celor patru lovituri primite în spate și alte trei în alte zone ale corpului. Într-o evidentă stare de șoc, adolescenta a ieșit din casă plină de sânge și a început s plângă, iar vecinii au alertat poliția.

Totul ar fi pornit de la o ceartă în familie, în casa din centrul orașului din provincia Salerno, dar motivele nu sunt încă clare.  

În acest moment, se așteaptă rezultatul autopsiei asupra cadavrului bătrânei de 76 de ani și rezultatele constatărilor criminalistice, care au recuperat și arma crimei, un cuțit care a aparținut bunicului fetei, pentru a obține o imagine clară a poveștii și a reconstrui dinamica acestei crime.

Un bărbat și-a ucis colega de muncă și i-a aruncat cadavrul

Un bărbat și-a ucis colega de muncă prin ștrangulare, în luna august a anului 2021. I-a aruncat cadavrul și s-a comportat ca și când nimic nu s-a întâmplat, prefăcându-se că este îndrăgostit de ea.

Conform unui tribunal, relatează  BBC, după ce a aruncat cadavrul colegei sale, acesta a început să o sune și să îi trimită mesaje, în încercarea de a nu fi inclus pe lista suspecților.

Citeste si: După ce și-a ucis colega de muncă prin ștrangulare și i-a tăiat gâtul, criminalul a încercat să își mascheze crima trimițându-i mesaje de dragoste

Agresorul a mărturisit că nu este vinovat pentru moartea lui Megan, întrucât  „a fost incapabil, fie printr-o pierdere temporară a controlului, fie printr-o anomalie a minții, să își formeze intenția de a o ucide sau de a-i face rău cu adevărat grav”.

 

Taguri: