O adolescentă de 17 ani a fost ucisă de iubitul său într-un hotel din București. Tânăra i-ar fi spus că vrea să se despartă

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 27 iun 2024, 12:12

Crimă urmată de sinucidere într-un hotel din București

 
Sursa: Știrile ProTv

Un hotel din București s-a transformat în locul crimei, după ce o adolescentă de 17 ani a fost găsită moartă în cameră, iar lângă ea se afla și cel care a ucis-o.

Tragedia a avut loc miercuri în București, la Hotelul Le Blanc din Regie, unde o adolescentă de 17 ani a fost ucisă de iubitul său, un tânăr de 24 de ani.

Iubitul fetei s-a sinucis după comiterea faptei

Poliția Capitalei- Secția 20 a fost alertată în jurul orei 12.00 de către o femeie, angajată a hotelului din Sectorul 6. Aceasta a sunat la 112 și a raportat că într-una dintre camerele hotelului se află două persoane care prezintă urme evidente de leziuni. 

Citește și: Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în curtea unei biserici din Sibiu. Victima ar fi fost ucisă cu sălbăticie

La fața locului s-au deplasat imediat polițiști și un echipaj de prim-ajutor. Aceștia au constatat decesul celor două persoane, o tânără de 17 ani și un bărbat de 24 de ani, care se aflau într-o cameră a hotelului.

Fata i-ar fi spus că vrea să se despartă de el

Arma crimei a fost cuțitul. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Potrivit Gândul, tânărul nu avea cuțitul la el atunci când a ajuns la București, ci l-a cumpărat de la un magazin din Capitală. Cei doi au petrecut seara împreună, iar dimineața acesta a omorât-o pe fata de 17 ani, după care s-a sinucis.

Citește și: Moarte învăluită în mister la Cluj. O întreagă familie a fost descoperită fără suflare, în curtea casei, lângă piscină

„Din primele informații, o minoră de 17 a fost omorâtă de un tânăr de 24 de ani. Camerele de supraveghere din zonă l-au surprins pe bărbat într-un magazin din apropiere în timp ce-și cumpăra un cuțit, cel mai probabil arma crimei. 

La adresă s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul celor două persoane, un bărbat și o femeie, în vârstă de 24, respectiv 17 ani, ce se aflau într-o cameră a hotelului menționat. În urma cercetării efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 24 de ani a suprimat viața tinerei, după care a procedat la suicid cu un obiect tăietor-înțepător”, au

transmis polițiștii.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în colaborare cu polițiștii din cadrul Serviciului Omoruri, pentru a stabili circumstanțele exacte ale evenimentului tragic. Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost transportate la Institutul Național de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

 

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.