O adolescentă din Suceava și-a pus capăt zilelor de clanța ușii, după ce ar fi avut o relație abuzivă cu şeful Poliţiei din Broşteni

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 14 aug 2024, 15:36

Adolescenta a ales să-și pună capăt zilelor de clanța ușii. Descoperirea șocantă a fost făcută de sora ei mai mică

Sursa: Pixabay

O tânără de 18 ani din Suceava a fost găsită spânzurată de clanța ușii, iar motivele pentru care ar fi recurs la acest gest sunt de-a dreptul dureroase.

Tragedia i-a șocat pe suceveni. Conform apropiaților, fata ar fi avut o relație toxică și abuzivă cu șeful Poliției din Broșteni, o relație care ar fi contribuit la decizia extremă a tinerei.

Citește și: Cine este Ana Maria Gherman, tânăra mămică din Iași care și-a pus capăt zilelor în pădure! Ce scria pe biletul de adio lăsat soțului ei: „Mi-a spus că..”

Sora mai mică a adolescentei a făcut descoperirea tragică

Fata, care se afla sub protecția unei familii de asistenți maternali din Broșteni de patru ani, a fost descoperită fără suflare de către sora sa mai mică, care a ajuns la locuința ei însoțită de polițist și un coleg de-al acestuia.

Potrivit declarațiilor familiei, înainte de a comite gestul extrem, tânăra i-ar fi trimis un mesaj polițistului în care își anunța intențiile sumbre. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

Relație abuzivă și toxică între adolescentă și șeful Poliției din Broșteni 

Apropiații și prietenii fetei susțin că relația dintre adolescentă și polițist dura de aproape doi ani și că a fost marcată de abuzuri fizice și emoționale. Conform Observator, aceștia afirmă că imagini intime cu tânăra ar fi circulat între polițist și colegii săi, devenind subiect de batjocură.

Citește și: Un jandarm în vârstă de 24 de ani a fost găsit împușcat în cap în propria locuință. Descoperirea a fost făcută de colegii tânărului

Rudele și prietenii fetei au declarat că cei doi erau despărțiți de ceva timp, iar despărțirea, combinată cu presiunile și umilințele suferite, ar fi împins-o pe adolescentă spre acest gest necugetat. Tânăra a fost înmormântată în localitatea sa natală.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele exacte ale incidentului și pentru a verifica acuzațiile grave aduse împotriva polițistului.