O adolescentă în vârstă de 15 ani a murit în mașina care era condusă de iubitul ei. Tânărul s-ar fi aplecat să o sărute atunci când a avut loc tragedia

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 nov 2022, 04:20

O adolescentă în vârstă de 15 ani a murit în mașina care era condusă de iubitul ei. Tânărul s-ar fi aplecat să o sărute atunci când a avut loc tragedia

Sursa: Facebook Ștefania Baciu

O adolescentă în vârstă de 15 ani, Ștefania, a decedat în urma unui accident de mașină. Autoturismul era condus de iubitul ei. Tânărul s-ar fi aplecat să o sărute atunci când a avut loc tragedia. Iubitul Ștefaniei a supraviețuit cu răni ușoare, dar, din păcate, adolescenta a decedat la spital.

Tragedia în care adolescenta de 15 ani a decedat a avut loc duminică seara, la ora 17:00. Ştefania se afla în mașină cu iubitul ei, Alex, care avea carnet de conducere de doar o lună. La un moment dat, între Pogoanele şi Padina, tânărul a pierdut controlul autoturismului, a ieşit de pe şosea şi s-a rostogolit de mai multe ori. Totul s-a întâmplat când tânărul s-ar fi aplecat să o sărute pe adolescentă.

Impactul a fost atât de puternic încât Ştefania a fost poriectată din maşină la câţiva metri distanţă, în câmp, unde a fost găsită de tatăl ei, supraviețuitor al exploziei din Mihăilești.

O adolescentă de 15 ani a murit în mașina condusă de iubitul ei. Corpul Ștefaniei a fost găsit de tatăl ei, supraviețuitor al exploziei din Mihăilești

„Este fata mea”, ar fi exclamat tatăl fetei, disperat, care făcea parte din echipa de descarcerare trimisă la locul tragediei.

Citeste si: Încă un caz asemănător cu cel în care a murit Raisa! Un băiat a fost spulberat pe trecerea de pietoni de o mașină a poliției, în Bacău!

„Băiatul, de dragul ei, ar fi vrut să o sărute şi atunci s-a întâmplat tragedia. Tatăl era de serviciu, da, şi când a auzit a zis, Doamne, cred că ar putea fi fata mea şi când a ajuns acolo chiar era ea.

A căzut jos”, a declarat o vecină.

Ștefania a fost resuscitată de tatăl ei în ambulanță

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Adolescenta era inconştientă şi suferise mai multe traumatisme. Ștefania a fost urcată în ambulanţă, dar a intrat în stop cardio-respirator pe drum. În acel moment, tatăl ei i-a făcut manevrele de resuscitare și a reușit să o readucă la viață pentru scurt timp, din păcate, fiindcă adolescenta s-a stins din viață la spital.

Ştefania avea doar 15 ani și era elevă la Şcoala din Padina. Colegii au făcut un altar pe banca ei, în memoria adolescentei.

Citeste si: Întorsătură neașteptată în cazul morții Raisei, fetița lovită mortal de un polițist pe trecerea de pietoni! Șoferița care a înregistrat cu camera de bord momentul impactului ar fi șters probele video

„Era o elevă cuminte, o elevă căreia îi plăcea să se implice în multe activităţi, plină de energie, prietenoasă cu toţi colegii, încerca de fiecare dată să găsească o rezolvare la

orice”, a declarat Alina Palcău, diriginta Ștefaniei.

„Colegii Ştefaniei sunt foarte afectaţi de cele întâmplate. Erau foarte buni prieteni, apropiaţi, se cunoşteau încă de la grădiniţă”, a precizat Răzvan Oprea, directorul Școlii nr. 2 Padina.