O adolescenta renunta la familia sa de dragul banilor

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 09 oct 2020, 07:50

Ernest ne prezinta maine, de la ora 21:00, in emisiunea “Pe banii parintilor”, povestea Roxanei, o tanara de 20 de ani, pentru care banii devin unicul scop.

 

O adolescenta renunta la familia sa de dragul banilor
Ernest ne prezinta maine, de la ora 21:00, in emisiunea “Pe banii parintilor”, povestea Roxanei, o tanara de 20 de ani, pentru care banii devin unicul scop.
Sotii Simion, din Judetul Teleorman, Petre si Viorica sunt parintii a trei copii pe care i-au crescut cu multe sacrificii, dorindu-si ca acestia sa aiba o viata cu mult mai buna decat au ei.
Roxana, mezina familiei, studenta la o facultate din Bucuresti, este cea care le da batai de cap parintilor. Tanara pare ca nici nu mai vrea sa auda de cei care i-au dat viata.
De mai bine de un an, acestia incearca sa ia legatura cu Roxana, insa, ea nu le mai raspunde la telefon. Ingrijorati de comportamentul fiicei lor, sotii Simion apeleaza la echipa emisiunii pentru a afla ce se intampla cu aceasta.
Investigatia va demonstra ca tanara nu doar ca isi reneaga originea, denigrandu-si parintii in fata tuturor, dar incearca sa isi construiasca un viitor, avand la baza proastele moravuri. Roxana are o relatie cu Erick, un cetatean englez, alaturi de care vrea sa isi intemeieze o familie. Sub pretextul ca este insarcinata si bazandu-se pe naivitatea iubitului sau, Roxana face totul pentru ca acesta sa o ceara de nevasta.
Cu ajutorul unchilor sai, pe care tanara i-a drept parinti, in fata iubitului, ea isi doreste sa devina.
Parintii nu stiu nimic despre planurile de viitor ale Roxanei si, ce este mai trist, nu sunt  inclusi in acestea.
Ce hotarare vor lua sotii Simion, in privinta fiicei lor, dupa ce afla tot adevarul despre ea, si se va intampla cu tanara, dupa ce iubitul sau ii va afla planurile, aflati maine, 21 mai, de la ora 21:00, la Kanal D.

Sotii Simion, din Judetul Teleorman, Petre si Viorica sunt parintii a trei copii pe care i-au crescut cu multe sacrificii, dorindu-si ca acestia sa aiba o viata cu mult mai buna decat au ei. Roxana, mezina familiei, studenta la o facultate din Bucuresti, este cea care le da batai de cap parintilor.

Tanara pare ca nici nu mai vrea sa auda de cei care i-au dat viata.De

mai bine de un an, acestia incearca sa ia legatura cu Roxana, insa, ea nu le mai raspunde la telefon. Ingrijorati de comportamentul fiicei lor, sotii Simion apeleaza la echipa emisiunii pentru a afla ce se intampla cu aceasta.

Investigatia va demonstra ca tanara nu doar ca isi reneaga originea, denigrandu-si parintii in fata tuturor, dar incearca sa isi construiasca un viitor, avand la baza proastele moravuri.
Roxana are o relatie cu Erick, un cetatean englez, alaturi de care vrea sa isi intemeieze o familie. Sub pretextul ca este insarcinata si bazandu-se pe naivitatea iubitului sau, Roxana face totul pentru ca acesta sa o ceara de nevasta. Cu ajutorul unchilor sai, pe care tanara i-a drept parinti, in fata iubitului, ea isi doreste sa devina.

Parintii nu stiu nimic despre planurile de viitor ale Roxanei si, ce este mai trist, nu sunt  inclusi in acestea.

Ce hotarare vor lua sotii Simion, in privinta fiicei lor, dupa ce afla tot adevarul despre ea, si se va intampla cu tanara, dupa ce iubitul sau ii va afla planurile, aflati maine, 21 mai, de la ora 21:00, la Pe banii parintilor, numai la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii