O adolescenta SI-A TERORIZAT colegii! Cerea taxa de protectie ca sa se distreze in cluburi VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:59

Familia Tanase a apelat la emisiunea “Pe banii parintilor” pentru ca nu mai stia incotro sa o apuce cu fata lor, Ioana. Tanara are aproape 18 ani si invata la un liceu din Bucuresti. Ioana a neglijat in ultima vreme scoala, dar si relatia cu familia.

Problema cea mare a sotilor Tanase era ca orice ar face, oricat de mult s-ar sacrifica pentru fiica lor, Ioana le raspundea foarte urat, nu mai era cuvincioasa cu nimeni din familie si, mai mult decat atat, avea probleme cu invatatura. Daca la liceu a intrat printre primii si anul trecut era olimpica la geografie, acum profesorii s-au plans de notele ei din ce in ce mai slabe. Ingrijorati ca fata ar putea sa piarda examenul de bacalaureat de anul acesta parintii s-au gandit ca detectivii emisiunii sa o urmareasca ca sa vada si ei concret ce face odrasla lor.


In urma unui filaj de mai bine de doua saptamani detectivii s-au socat de comportamentul acestei tinere. Daca fumatul pe ascuns sau consumul de alcool ar putea fi trecute cu vederea in anumite situatii, ei bine, comportamentul violent i-au pus pe parinti pe ganduri. Ioana nu avea niciun fel de scrupule, cerea taxa de protectie tuturor colegilor, afisa un comportament extrem de violent, se batea cu oricine ii statea in cale sau ii punea piedici.
Pe scurt, voia sa faca legea la ea in scoala. Bunurile preluate de la colegi le vindea la amanet si impartea banii cu fetele din gasca ei. Cand altcineva a atentat la iubitul ei, Ioana a declansat un adevarat razboi. Speriati de comportamentul fiicei lor, parintii Ioanei au hotarat ca vor face tot posibilul pentru ca fata lor sa redevina o adolescent normala.

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.