O afacere echitabilă!

Author: Ana Filip
Actualizat: 25 oct 2023, 17:07

Din 2012, cu sprijinul Agenției Austriece de Dezvoltare (ADA), am putut procesa fructele coapte direct la fața locului. Acesta a fost un punct de referință pentru obiectivul nostru de a procesa doar papaya organică coaptă din copaci, pentru Caricol®.

În spatele Caricol® se află și intenția de a ajuta și sprijini oamenii să fie mulțumiți și fericiți. Acest lucru nu se limitează la consumatorii produsului. Tratamentul echitabil al tuturor celor implicați în întregul proces de producție face parte din filozofia influențată de budism, din care a fost construit Caricol®.

Dorința noastră este ca toată lumea – fie inventator, fermier, procesator, îmbuteliator sau personal de vânzări – să fie compensată în mod echitabil pentru munca lor. Fermierii de papaya din Sri Lanka, de exemplu, primesc prețuri care sunt peste valoarea obișnuită de piață. Acest lucru asigură, de asemenea, o calitate mai bună a vieții familiilor lor.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.