O ambulanță care transporta un pacient a fost implicată într-un accident, în Gorj. Asistenta este în comă, iar pacientul a decedat

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 03 dec 2022, 17:56

O ambulanță care transporta un pacient a fost implicată într-un accident, în Gorj. Asistenta este în comă, iar pacientul a decedat

Sursa: ISU Gorj

O ambulanță care transporta un pacient a fost implicată într-un accident, în Gorj. Pacientul a decedat la spital, iar asistenta a fost preluată de un elicopter și se află în comă.

O ambulanță a fost implicată într-un accident, în Gorj. Șoferul ambulanței a rămas încarcerat, asistenta este la spital, în comă, iar pacientul a murit.

O ambulanță a fost implicată într-un accident, în Gorj

O ambulanță a fost lovită din plin de o cisternă, în timp ce transporta un pacient la spital, la ieșirea din Târgu-Jiu. Șoferul ambulanței a rămas încarcerat și, după ce a fost scos dintre fiare, a fost dus de urgență la spital.

Asistenta a fost transportată la unitatea medicală cu ajutorul unui elicopter și se află în comă. Din nefericire, pentru pacientul din ambulanță nu s-a mai putut face nimic, deoarece a decedat la spital.

Conform primelor informații, șoferul cisternei nu a acordat prioritate ambulanței, în sensul giratoriu. Ambulanța avea semnalele luminoase și acustice pornite. Pacientul de 61 de ani avea un traumatism toracic, dar era în stare conștientă.

Citește și: O pacientă în vârstă de 72 de ani a fost arestată pentru că a închis ventilatorul colegei de salon. Motivul gestului ei este incredibil

Acesta avea hemoragie digestivă, starea lui de sănătate s-a înrăutățit, motiv pentru care medicii au decis ca acesta să rămână la Târgu Jiu. Bărbatul de 61 de ani a intrat direct în sala de operație, dar, conform observatornews.ro, a decedat.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Asistenta care se afla în comă a fost transportată de urgență la Craiova, iar șoferul ambulanței are plămânii afectați și coastele rupte.

Accidentul a avut loc la scurt timp după ora 11:00

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost solicitați în jurul orei 11:14, astăzi, 3 decembrie.

„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care din primele cercetări a stabilit faptul că un bărbat de 35 de ani, din comuna Peştişani, în timp ce conducea un ansamblu rutier, format din cap tractor şi semiremorcă, din direcția strada Aleea Victoriei- strada Mărgăritarului, în sensul giratoriu nu a acordat prioritate de trecere unei ambulanţei, care transporta un pacient, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune şi a intrat în coliziune cu aceasta.

„Pacientul în vârsta de 61 de ani- traumatism toracic, conştient. Asistenta în vârstă de 42 de ani în stare gravă. Conducătorul auto de pe ambulanţă în vârstă de 54 de ani încarcerat, conştient. S-a intervenit cu 2 autospeciale pentru descarcerare”, a transmis, prin intermediul unui comunicat, IPJ Gorj.

Citește și: Vești proaste pentru șoferi! Conducătorii auto ar putea fi arestați dacă urcă la volan după ce au consumat alcool sau substanțe stupefiante

Polițiștii ajunși la fața locului au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?