O ambulanță care transporta un pacient s-a răsturnat, în București. Aceasta a fost lovită de un alt șofer neatent

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 25 feb 2023, 13:42

În zona cu pricină, circulația a fost blocată, iar traficul se desfășoară în condiții dificile

Sursa: digi24.ro

Astăzi, 25 februarie, un grav accident a avut loc în București. O ambulanță, care transporta un pacient la spital, a fost lovită în lateral de un alt șofer. Din fericire, nu există victime.

O ambulanță a fost implicată într-un accident rutier, în timp ce transporta un pacient la spital. Ambulanța s-a răsturnat și a suferit „daună totală”.

O ambulanță a fost implicată într-un accident rutier, după ce a fost de un șofer neatent

Incidentul s-a produs în urmă cu doar câteva ore, în jurul orei 11:25, în centrul Capitalei, la intersecția dintre Bulevardul Mărășești cu Bulevardul Cantemir.

În zona cu pricină, circulația a fost blocată, iar traficul se desfășoară în condiții dificile. Din fericire, nimeni nu a fost rănit și, conform primelor informații, șoferul unui autovehicul nu a acordat prioritate și a lovit ambulanța, în lateral.

Citește și: „Mami, o să fii tristă când nu o să mai fiu cu tine?”. Cine este Ioana, fata de doar opt ani care se luptă cu cancerul de patru

Conform digi24.ro, Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, a precizat că ambulanța a fost distrusă. De asemenea, pacientul care se afla în ambulanță a primit evaluările necesare chiar la fața locului și s-a constat că nu a fost rănit.

Victima din ambulanță are 17 ani și fusese implicată într-un accident rutier. Aceasta urma să fie transportată la o unitate medicală, pentru a fi examinată, dar a scăpat fără nicio altă zgârietură.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Ambulanța de tip C cu medic transporta tur-retur o pacientă, victimă a unui accident rutier, pentru un consult de la Spitalul Bagdasar-Arseni la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială, când a fost lovită din lateral de o mașină, iar ambulanța a fost răsturnată. Nimeni nu este grav rănit și nici pacienta nu are mai multe leziuni decât avea după accidentul de ieri”, a declarat aceasta.

Citește și: Un turist polonez a murit, după ce a fost surprins de o avalanșă aproape de Pasul Prislop. Alți doi turiști abia au fost salvați

Șoferul autoturismului susține că nu a auzit sirena

Șoferul mașinii care a lovit ambulanța se scuză și spune că nu a auzit sirena, iar momentul în care a frânat nu a ajutat cu nimic, deoarece a fost prea târziu.

„Circulam, aveam verde, nu am văzut ambulanţa de unde a venit, nu am auzit sirena, pe banda doi era oprită o maşină mare, când am văzut salvarea era deja prea târziu, frânasem şi am lovit-o în dreapta spate”, a precizat acesta, conform observatornews.ro.

„În jurul orei 11:25, conducătorul unei ambulanţe SABIF care se deplasa pe Bd.

Dimitrie Cantemir către pasaj Unirii, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, la intersecţia cu Bd. Mărăşeşti, a intrat în coliziune cu un autovehicul. În urma impactului, ambulanţa s-a răsturnat pe lateral”, a declarat Brigada de Poliție Rutieră.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?