O ambulanță s-a răsturnat într-un șanț. Mai multe persoane, printre care și personalul ambulanței, au ajuns la spital

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 16 iun 2023, 03:30

O ambulanță s-a răsturnat într-un șanț. Mai multe persoane, printre care și personalul ambulanței, au ajuns la spital

Sursa: ISU Dobrogea

În noaptea de joi spre vineri, 15 spre 16 august, o ambulanță s-a răsturnat într-un șanț. Mai multe persoane au ajuns la spital și au avut nevoie de îngrijirile din partea medicilor.

Patru persoane au ajuns la spital, după ce ambulanța în care se aflau s-a răsturnat într-un șanț. Accidentul a avut loc în Constanța, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Dacia.

O ambulanță s-a răsturnat într-un șanț, în urma unui accident dintre trei autovehicule

Șoferul ambulanței, asistenta, un copil și mama acestuia au ajuns la spital, după ce au fost răniți, conform Ct100.

Au fost solicitați pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța pentru a interveni, după ce ambulanța și un taximetru au fost implicate într-un accident rutier.

În urma incidentului, ambulanța s-a răsturnat într-o groapă care a apărut în urma lucrărilor de reabilitare a sistemului de termoficare din acea zonă. De asemenea, mai multe echipaje de pompieri au venit la fața locului și a fost acordat primul ajutor.

Conform martorilor, șoferul de taxi avea o viteză mare și a lovit ambulanța într-o intersecție. Ambulanța avea pornite semnalele luminoase și pe cele acustice.

„Au rezultat patru victime, din care: asistenta, șoferul (membri ai echipajului SAJ) și pacientul, un minor, împreună cu mama. Victimele sunt conștiente, au fost preluate de echipajele SAJ și transportate la spital.

Citeste si: O femeie însărcinată a fost ucisă, pentru ca o altă femeie să îi ia copilul nenăscut. Motivul incredibil pentru care a făcut acest lucru. Detalii șocante

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Asistenta are traumatism craniofacial si de membru superior, ambulanțierul are traumatism toracic, copilul are traumatism de membru, iar mama nu avea marca traumatică”, a transmis ISU Constanța.

Oamenii aflați la fața locului au sărit în ajutor

Accidentul a avut loc în jurul orei 23:30, în noaptea de 15 septembrie. Mai mulți bărbați, care se aflau în zonă la acea oră, au sărit imediat în ajutor și au scos victimele din ambulanță.

Copilul are doar cinci ani și era însoțit de mama sa, deoarece trebuia să meargă la spital.

„La data de 15 septembrie, în jurul orei 23.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, la intersecția bulevardelor Tomis cu Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 44 de ani, și o ambulanță, condusă de un bărbat, de 62 de ani, care se deplasa având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Citeste si: O femeie din Coreea de Sud a fost arestată, după ce a ucis doi copii și i-a ascuns în valize. Aceasta ar fi chiar mama lor

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor 2 conducători auto, precum și a asistentei din ambulanță, o femeie, de 23 de ani și 2 pacienți care se aflau în ambulanță, de 19, respectiv 4 ani.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a mai fost precizat în comunicat.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?