O antrenoare de fitness s-a despărțit de soțul ei, după ce i-a spus că arată ca un pepene! Transformarea incredibilă prin care a trecut femeia, după despărțire

Autor: Diana Ghita

Așa arăta antrenoarea de fitness, înainte de a se despărți de soț

Sursa: Captură KANAL D

În cadrul emisiunii „Follow us!”, moderată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir, povestea impresionantă a Angelei, o femeie din Iași care a devenit campioană la fitness la vârsta de 52 de ani, a captat atenția telespectatorilor.

Tranformarea prin care a trecut antrenoarea de fitness a fost declanșată de o remarcă neplăcută făcută de soțul ei, acesta i-a atras atenția că ar arăta ca un pepene iar determinarea ei a dus la o schimbare spectaculoasă, atât pe plan fizic, cât și personal.

Care este povestea din spatele transformării Angelei

La emisiunea „Follow us!”, Teo Trandafir a povestit cu umor despre cum Angela a fost provocată de soțul ei, care a făcut o observație dureroasă legată de aspectul său fizic: „O tipă mai pufuleană așa,

drăguță.(...) Bărba-su, după părerea mea, limitățel, pentru că n-a văzut în interiorul ei, îi spune: ”Te-ai cam îngrășat, ar trebui să dai jos niște kilograme” și cred că i-a zis că arată ca un pepene ”.

Această remarcă, deși nu foarte delicată, a fost scânteia care a aprins motivația Angelei. În loc să fie descurajată de cuvintele soțului, Angela a decis să ia măsuri și să își schimbe viața radical.

„Angela a zis: ”Bă, dacă eu arăt ca un pepene, hai să vedem ce putem să facem cu această ocazie””, a continuat Teo Trandafir.

Femeia nu era străină de muncă grea, întrucât are o afacere proprie, o măcelărie pe care o conducea de 25 de ani, împreună cu soțul său. Cu toate acestea, în urma comentariilor soțului și a deciziei ei de a schimba ceva în viața personală, Angela s-a dedicat antrenamentelor de fitness.

După ani de muncă intensă și disciplină, antrenoarea de fitness nu doar că și-a schimbat complet aspectul fizic, dar a reușit să devină o figură respectată în lumea competițiilor de fitness.

Urmăriți povestea Angelei în materialul video de mai jos:

Citește și: Antrenoarea fenomen, Carmen Fit a promis ca le transforma pe Oxi si pe Oana, cele doua reportere "Teo Show"! Iata rezultatele dupa doar doua saptamani de diete si antrenamente recomandate de celebra antrenoare!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”

„Acum are 52 de ani, este campioană peste tot la fitness, arată de înțepenești. Uitați-vă cum arăta înainte, frumușică, drăguță, o femeie cinstită. Acum s-a supărat și s-a apucat de fitness, arată astfel, la 52 de ani nu are cu cine să concureze, pentru că fetele de valoarea ei au până în 35 de ani și ia tot felul de premii și urcă la altă categorie. Ăștia nu știu unde s-o pună”,  a

povestit Teo Trandafir, despre Angela.

Teo Trandafir a remarcat că femeile trec prin mari schimbări, după ce se despart de parteneri

Întrebarea care a venit firesc din partea Ilincăi Vandici a fost legată de relația Angelinei cu soțul ei după această transformare: „Dar s-au despărțit sau ceva? S-au certat?”. Teo Trandafir a confirmat că cei doi s-au despărțit: „Normal, s-au despărțit”.

Întreaga poveste a Angelei nu doar că ilustrează determinarea și efortul depus pentru a-și schimba viața, dar aduce și în discuție transformările prin care trec multe femei după divorț.

Citește și: "Aventura" rochiei povestită cu umor chiar de celebra prezentatoare la "Follow us!" "Nu puteam să mă uit la mine în oglindă..."

„Dar tu ai observat că femeile, de obicei, după ce divorțează, le apucă așa o demență? Se duc la sală, se fac blonde, își fac lipoaspirație. (...) Din noi ies niște dragoni”, a adăugat Teo Trandafir, întrucât a vrut să aducă în prim-plan puterea și ambiția cu care femeile reușesc să se reinventeze după o despărțire.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.