O apropiată a Casei Regale Britanice a făcut anunțul despre starea de sănătate a lui Kate Middleton: „Este foarte bolnavă”

Autor: Diana Bostan

Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer

Sursa: Instagram: princeandprincessofwales

Vești proaste despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Biografa Prințesei Diana susține că totul ar fi mai grav decât s-a crezut inițial.

Anul 2024 a adus numeroase provocări pentru Familia Regală Britanică, marcând o primă jumătate de an tumultuoasă. Kate Middleton a dezvăluit faptul că a fost diagnosticată cu cancer pe 22 martie, într-un videoclip emoționant care s-a răspândit rapid în întreaga lume.

Biografa Prințesei Diana face dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Kate Middleton

Lady Colin Campbell, biografa Prințesei Diana, a oferit o perspectivă asupra stării de sănătate a lui Kate Middleton, citând solicitarea Ducesei de Cambridge pentru intimitate.

Lady Colin a sugerat că starea Prințesei de Wales este mult mai gravă decât se credea inițial.

Citește și: Prima apariție publică a lui Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Unde a fost surprinsă Prințesa de Wales

"Katherine este foarte bolnavă. Tratamentul este epuizant. Trebuie să se retragă pentru a se recupera și pentru a se putea ocupa de cei trei copii ai săi, care sunt foarte mici.

Este atât de simplu, este prea bolnavă pentru a fi activă."
, a dezvăluit Lady Colin Campbell, potrivit MSN.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Până în acest moment nimeni din Marea Britanie nu știe exact când Kate Middleton va putea să își reia îndatoririle publice sau dacă se va recupera complet.

Prințesa de Wales a făcut apel la intimitate în timp ce urmează tratamentul și se concentrează pe recuperare.

Prima apariție publică a lui Kate Middleton, după diagnosticul de cancer

Prințesa de Wales, care a fost departe de ochii publicului de când și-a dezvăluit diagnosticul în martie, a fost văzută recent în oraș împreună cu familia sa, scrie People.

În tot acest timp, Kate Middleton a rămas implicată în proiectele sale, în ciuda tratamentului dificil.

Recent, Royal Foundation Business Taskforce for Early Childhood a lansat un nou raport care face parte din inițiativa Prințesei de Wales. Această inițiativă încurajează companiile să creeze condițiile potrivite pentru a ajuta părinții și copiii lor.

Citește și: Cum arată Regele Charles în cea mai recentă fotografie. Regele continuă să își îndeplinească atribuțiile, în ciuda diagnosticului de cancer

Palatul Buckingham a primit „zeci de mii” de urări de bine pentru Kate Middleton, venite prin scrisori și cadouri, după anunțul privind starea sa de sănătate.

Cu toate acestea, revenirea la îndatoririle regale nu este așteptată până când echipa sa medicală nu îi va da undă verde.

Prințesa de Wales nu a specificat care este tipul de cancer de care suferă, astfel că o mulțime de speculații au început să apară în lipsa unui răspuns clar din partea Casei
Regale Britanice.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?