O argentinianca a dat peste monstruozitatea asta in gradina din spatele casei si a crezut ca e un sarpe cu doua capete. Cand a realizat ce e de fapt a fugit in casa, urland de frica

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 25 mar 2017, 11:48

O femeie din localitatea argenitiniana Santa Fe a fost socata sa descopere in gradina o creatura ciudata, cu aspect de sarpe, dar care parea sa aiba doua capete.

Lujan Eroles, in varsta de 46 de ani, a povestit sa ca inceput sa tipe imediat ce a descoperit creatura bizara. Imediat, vecinii au venit la ea sa vada ce s-a intamplat.

 

"N-am mai vazut niciodata asa ceva. Arata ca un sarpe, dar avea ochii ciudati. Mi-a fost teama ca e veninos", a povestit ea.

 

Intr-adevar, creatura filmata de Eroles  are coloritul unui sarpe, insa e lunga de doar 10 centimetri.

Dupa ce a postat clipul de mai jos pe Internet au aparut si primele speculatii despre specia din care face parte. Astfel, aceasta ar fi o omida a unei specii rare de molie din America Centrala. Lipsita de arme de aparare, omida imita aspectul unui sarpe pentru a tine la distanta pradatorii:

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.