O aspiranta la statutul de vedeta DECLARA RAZBOI divelor din showbiz-ul autohton! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:30

Faceti cunostinta cu Anca Star! O tanara de 22 de ani din Timisoara, cu un nume predestinat.

Poate tocmai din acest motiv, roscata se viseaza o stea. Nu de cinema, ci de televiziune. Se considera cu mult mai sexy decat toate vedetele la un loc, asa ca e hotarata sa cucereasca tara. Ce ziceti, are cu ce? Cu un asa arsenal, Anca e gata sa dea lovitura. Prima tinta, Smiley, unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania.

Anca a fost pana de curand iubita lui Ratoi.
Craiul de Dorobanti a avut o idila si cu Sanziana Buruiana, asa ca banateanca este convinsa ca poate sa le lejer concurenta vedetelor din showbizz. Si chiar sa castige detasat competitia! Are un as bine ascuns in maneca: Seriozitatea! Ca orice pretendenta la statutul de vedeta de capitala, banateanca are si un accesoriu must-have: Patrupedul Ciupi, care o insoteste peste tot.

Spre deosebire de restul pitipoancelor, Anca este mult mai citita.
Studiaza la o facultate privata din Timisoara si vrea sa se specializeze in turism, pentru ca ii place sa calatoreasca. Nu si-a gasit inca jumatatea. Are in minte un ideal pe care spera sa-l gaseasca in realitate. La asa pretentii de diva, nu e de mirarea ca starul din Banat se crede femeia fatala. Cat despre concurenta din Bucuresti, este convinsa ca o spulbera la prima aparitie.