O autospeciala SMURD GRAV ACCIDENTATA in drum spre o interventie de salvare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:23

Nu au mai putut ajunge sa salveze vieti!

Autospeciala SMURD de la terapie intensiva se indrepta spre o interventie. Echipajul fusese chemat sa salveze o femeie in stop cardio-respirator. Asa ca se deplasa in mare graba. La un moment dat, intr-o intersectie a aparut o masina care pur si simplu a intrat in autospeciala. Femeia se afla in masina impreuna cu sotul ei. Intr-o intersectie barbatul care se afla la volan, nu s-a asigurat suficient de bine si s-a izbit cu masina de autospeciala SMURD.


Soferul masinii, in varsta de 65 de ani, nu a observat autospeciala si nici nu a auzit sirena, a iesit linistit de pe straduta, exact in fata celor de la SMURD. Desi autospeciala avea semnalele acustice si luminoase pornite, barbatul le-a ignorat total. Impactul a fost atat de puternic incat bucati din masina au fost imprasiate pe cativa zeci de metri.

Imediat la locul accidentului au ajuns mai multe echipaje de la politie si pompieri.
Politistii au demarat cercetarile in acest caz. Soferul autospecialei SMURD a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. Celalalt sofer implicat in accident a fost transportat la spital, pentru ca acuza dureri in zona toracica.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.