O balenă a apărut la JO 2024, în timpul semifinalei probei de surfing. Animalul uriaș a uimit pe toată lumea

Autor: Laura Macovei

Balena și-a făcut apariția „în primele rânduri” la JO 2024

Sursa: Profimedia

O apariție neașteptată a avut loc în primele rânduri la semifinala probei de surfing din cadrul Jocurilor Olimpice 2024. O balenă a ieșit pentru câteva secunde din apă, lăsându-i pe toți cu gura căscată.

În timp ce își urmăreau sportivii preferați în semifinala probei de surfing la JO 2024, spectatorii au avut parte de șocul vieții lor. O balenă și-a făcut apariția în primele rânduri și i-a lăsat cu gura căscată. 

Citește și: Cum arată viața unei femei care locuiește singură la Cercul Polar Arctic! Cu temperaturi de minus 20 de grade Celsius, Cecilia se bucură de peisajele spectaculoase

Balena a fost surprinsă de spectatori în fotografii

Probele de surfing din cadrul Jocurilor Olimpice 2024  au avut loc luni în Taihi, transmite mass-media franceză. În primele rânduri, un spectator neașteptat și-a făcut apariția din apă. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Cetaceul a asistat, sub privirile mirate ale spectatorilor, la victoria din semifinale a braziliencei Tatiana Weston-Webb în faţa costaricanei Brisa Hennessy.

Citește și: Primele declarații ale Nadiei Comăneci și ale Ecaterinei Szabo, după ce Anei Bărbosu i s-a retras medalia de bronz: „Trebuie să fii deasupra lor cu 10 puncte. Fiindcă suntem români”

Balena a fost și ea cea care a oferit la rândul ei un spectacol pe măsură.

Aceasta s-a ridicat la suprafață pentru câteva secunde, iar mai apoi a dispărut în apele oceanului Pacific.