O banala aschie a starnit un scandal monstru in Spitalul de Urgenta din Galati. Un barbat de 72 de ani e foc si para pe medici

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 aug 2021, 02:15

Cum s-a terminat conflictul? Tineti-va bine!

Domnul se numeste Spiridon Gavrila. Are 73 de ani si spune ca este stabilit din '92 in Italia. Dupa un accident banal, galateanul s-a ales cu o aschie metalica in palma si a ajuns pe mainile medicilor romani. Impropriu spus a ajuns, pentru ca desi a fost la spital, domnul Gavrila are in continuare aschia in mana.

Satul sa tot astepte doctorul, pacientul pleaca furios, cu gand sa revina a doua zi.

Zis si facut, iar in aceasta dimineata, galateanul cu aschia in mana a venit din nou in policlinica.


Fiecare cu versiunea lui de poveste. Indiferent de partea cui e adevarul, un lucru e cert: galateanul a plecat de la spital cum a venit.

In Spitalul de Urgenta din Galati sunt doar 3 medici de chirurgie plastica. Acestia asigura si consultatiile din policlinica spitalului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.